Jump to content

[Propozycja] turniej PVP

Swientoszek
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick: Swientoszek
2. Nazwa propozycji: turniej pvp
3. Opis: chodzi mi o turniej zorganizowany przez administracje gdzie by było np 10 osób i by te osoby zostały dobrane w pary przez administracje i wtedy osoby które są w 1 parze walczą między sobą 1vs1 i kto wygra przechodzi dalej.
Można by było mieć swoje sety i całe uzbrojenie, gdzie administracja by nie odpowiadała za stracone itemy. Przykładowe nagrody: 1- anielski set i podpis kogoś z administracji, 2-stak refów i podpis kogoś z administracji 3-podpis kogoś z administracji
4. Dlaczego akurat to: bo bardzo wiele graczy wchodzi na pvp, w tym ja i poprostu brakuje mi eventu częstrzego niż ox adminów.
  • Lubię to! 2

Pomysł ciekawy, jaki i propozycja. Myślę że stworzenie takowych eventów wzniosło by aktywność na strefach PvP. Chyba podpisy nie są najlepszym pomysłem, ponieważ gdy taki event organizuje więcej niż jedną osoba było by wiele problemów z sytuacją nadania. Jestem na Tak, oczywiście bez podpisów. 

Edited by Spakery

• 2 weeks later...

Jestem na Tak!

Ale aby inni nie marudzili, że ich na itemy nie stać to po prostu każdy sobie stworzy zwykły diaxowy set, miecz oraz 32 mięsa. Były by równe szanse.

Edited by Traygon

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
W dniu 4.11.2019 o 13:20, Killerek_PRO2 napisał:

Pomysł ciekawy a gracze wreszcie zaprezentują swoje umiejętności na pvp ! Tylko kwestia anticheata żeby hacker nie zdobył nagrody ;/ Jestem na Tak

Ale np. gdyby przyjęli propo i zrobili np. jutro ten turniej, to by mógł na to patrzeć Rommel lub Mag mikołaj, bo oni się znają

• Lubię to! 1

• 2 weeks later...
W dniu 28.10.2019 o 18:34, _In0_ napisał:

Na nie, dlaczego?

Niektorzy nie są tak dobrzy jak np.

- @Traygon

- @Swientoszek

itp.

I wy byście mieli sety i miecze z nieba wzięte i byście nigdy nie ginęli..

NA NIE!

ale to można dogadać że np na same żelazne itemy i bez refów 

W dniu 2.10.2019 o 17:06, Zozola5 napisał:

Dla mnie szczerze się podoba, swientoszek mądra głowa ma całkiem ciekawe pomysły, tylko nagrody może inne? Wtedy też bym może wzięła udział (chociaż wiem że przegram xd) 

Jestem na tak! 😁

na nagrody akurat  nie miałem pomysłu 

W dniu 2.10.2019 o 16:52, Spakery napisał:

Pomysł ciekawy, jaki i propozycja. Myślę że stworzenie takowych eventów wzniosło by aktywność na strefach PvP. Chyba podpisy nie są najlepszym pomysłem, ponieważ gdy taki event organizuje więcej niż jedną osoba było by wiele problemów z sytuacją nadania. Jestem na Tak, oczywiście bez podpisów. 

Jestem tego samego zdania co pan wyżej ^. Zamiast podpisów nagrodą  może być np Bicon, ruletka czy coś takiego.