Jump to content

[Propozycja] Ruletka Bez rangi S/VIP

KillMaster_XD
 Share

Recommended Posts

1.Twój nick: KillMaster_XD 

2. Nazwa [Propozycji] : Ruletka bez rangi S/VIP

3. Opis : gracze S/VIP mają dostęp do ruletki co 24h, natomiast gracze bez tych rang niemają dostępu do ruletki. Fajnie by było gdy by normalny gracz też miał szansę na trafienie czegoś fajnego w ruletce dlatego -

Pomysł: co tydzień gracz mógł by odebrać klucz do specjalnej ruletki [Bez Rangi]. 

4. Dlaczego to :

Nietylko gra była by przyjemniejsza ze świadomością (gracza bez rangi) że może trafić coś dobrego, ale i zmniejszyła by się aktywność zabójstw na /sur, natomiast zwiększyła by się  aktywność na /pvp. 

KillMasterku, pomysł jak i propozycja jest fajna. Skutki by rozwinęły PvP, lecz gospodarka by dostała minusów. Dlaczego? Ponieważ czym jest więcej cennych przedmiotów tym cena maleje. 

Jestem na Neutral :)

Edited by Spakery

Ciekawa propozycja, aczkolwiek coś mi tu nie pasuje. Ruletkę, o której mówisz otwiera się w strefie Vip, więc ta musiałaby zostać przeniesiona w inne miejsce albo musiałaby powstać nowa ruletka na przykład na spawn'ie. Co do odstępów czasowych pomiędzy otrzymywaniem ruletki przez zwykłego gracza bardziej pasują mi tu dwa/trzy tygodnie, ponieważ gracz z rangą Vip/SVip płaci za swoje dodatkowe przywileje, a zwykły gracz nie (bo na razie nie ma żadnych "dodatkowych"). Jestem na tak z pochyleniem na neutral.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Popieram. Każdy powinien mieć swą szansę co tydzień by dostać coś fajnego. Co tydzień także nie psuło by gospodarki, a walki na /surowce nie miały by miejsca, za to PvP by się rozwinęło. Jestem zdecydowanie na Tak!

Jestem na Nie, ponieważ zniechęciło by to ludzi to kupowania rang VIP/SuperVIP. Chcesz ruletkę? Kup VIP lub SuperVIPa. Właśnie to jest ich specyficznaścią, jeszcze chwila, a dla każdego gracza będziecie chcieli SuperVIPa na zawsze, za samo wejście na serwer.

Edited by CafeKaskada