Jump to content

Problem z wiekiem

Guest
 Share

Recommended Posts

Zawsze jest taka możliwość, jeśli spełniasz pozostałe wymagania. Musisz się w takim wypadku bardziej postarać z podaniem, nie grać na serwerze "od wczoraj" i zachowywać się lepiej niż większość przedstawicieli grupy wiekowej 10/11 lat, bo zapewne większość wie, że nie jest to zbyt poważny wiek i niektóre zachowania są nieodpowiednie dla przedstawiciela administracji - pomocnika (oczywiście nie obrażając nikogo, sam wiem jak się zachowywałem mając 10/11 lat 🙊). Administracja patrzy raczej na całokształt, a nie pojedyńcze rzeczy, więc wiek sam w sobie nie powinien być problemem. Przemyśl sobie, czy nadajesz się do tej roli, czy lepiej jeszcze trochę poczekać z pisaniem podania. Tak czy inaczej, jeśli się zdecydujesz to powodzenia.

Tymczasem życzę miłej nocki

Edited by Sztiwi

Sztiwi dobrze wytłumaczył ci problem. Nie patrz na wiek, też nie jestem osobą starszą i staram się napisać podanie tak jak umiem. Większość osób może twierdzić że taka osoba jak my (10-13 lat) jest tzw. "Dzieciakiem bez mózgu", lecz jest to nieprawda. Każdy ma inne podejście do pracy czy też zachowania. Nie powinniśmy krytykować innych pod względem naszego wieku. Często młodsze osoby myślą rozsądniej niż ci starsi. 

Edited by Spakery

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy