Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Frac_god

Guest
 Share

Recommended Posts

1. Nick: Frac_god

2. Imię: Aleks

3. Wiek: 11 Ale jestem osoba ogarnieta :)

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Od około 3 miesięcy a kiedyś grałem w FreeBuilda

5. Masz mikrofon i TS3? Mam TS3 i discorda ale mikrofon dopiero przyjdzie za kilka dni wiec moge o tym poinformowac na pw

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Niestety nie

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? W tygodniu 1.30h/2h a w weekendy 3/4h

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Mialem 2 razy kicka na Discordzie a na serwerze mialem jedynie mute

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Powinniście mnie przyjąć , ponieważ jestem osobą ogarniętą i myśle , że dobrze bym się sprawdzał w roli Helpera. Pomagam osobom w ich problemach. Staram się być jak najbardziej miły. Jestem często aktywny na serwerze. Wiec tak samo by było z rola helpera.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Aleks. Mam 11 lat. Chodzę do  podstawówki.  Jestem otwarty na nowe znajomości. Lubię grać w Mc.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):

/w 

/w reset - resetuje wyspe

/w coop -  (opcja dla vip/svip) dodaje gracza do wyspy tymczasowo

/w zapros - wysyła zaproszenie do dołączenia do wyspy

/report - zgłasza gracza

/w wykop - wyrzuca gracza z wyspy

/sklep - można w nim kupić różne materiały

/skup - można w nim sprzeda różne rzeczy

Znam wiele więcej komend ale myśle , że nie potrzebnie jest je pisać :)

Prosze o dokładne rozważenie propozycji.

Edited by Guest

Haha

Wiesz, że chyba od J@ jest komenda, która może zobaczyć twoje wszystkie kary xd.

Wiek -

Nie jesteś ogarnięty -

Komend mało -

W punkcie 9 i 10 wyraźnie jest napisane, że minimum 5 zdań a napisałeś mniej -

Miły to nie jesteś, ponieważ jak Cie na /pvp zabije to zawsze wyzywasz -

Jestem na ogromne NIE! Powodzenia ^^

• Lubię to! 2

Cześć, 

Po przeglądzie twego podania dopatrzyłem się kilku błędów. Mianowicie chodzi o brak wymagających zdań oraz dobrej interpunkcji. Zdań jest za mało i nie są prawidłowo rozbudowane. 

Szczerze na SkyBlocku nie gram, lecz to co piszą inni to wiele razy używasz nieodpowiednich oraz zakazanych słów obrażających. Taka postawa nie jest godna posady Helpera. Jestem na Nie, gdyż nie widzę tu dobrych stron tego podania czy też zachowania. Życzę powodzenia. 

Mówisz że jesteś osobą ogarniętą? Po twoim zachowaniu tego nie widać. Nadal pamiętam jak mimo upomnień spamiles emotkami na discordzie i dostałeś sporo kicków. Irytujesz, nie pomagasz, oraz jesteś niemiły :). Widuje dość często i to jest chyba jedyny plus. Na Nie.

• Lubię to! 1

4 minuty temu, Frac_god napisał:

Boże ale ludzie są ...

to fakt, istniejemy! Ale przejdźmy do sedna. Twoje zachowanie nie jest zbyt ciekawe, ortografia/gramatyka/interpunkcja są słabe. Mało komend, aczkolwiek widuję Cię często na SkyBlocku (niestety nie widzę abyś pomagał, ale mogę się mylić). Ze zdań trudno jest się czegoś o Tobie dowiedzieć. Zachowanie na Discordzie - no bardzo słabo...
Jestem na nie. Dziękuję i miłego dnia 😄 

No chyba po to są podania żeby się dostać na tego helpera tak? boshe

Wiecie co wam powiem? Ludzie wybierają na tak tylko tych , których lubią ...

• Junior Admin [FB]

Wiek jest świetny 

Na discordzie pokazałeś że jesteś ogarnięty 

Podanie bardzo ładne 

Ts3 jest ale mówiłeś że rozmowy nie zrobisz bo nie wolno rozmawiać z nieznajomymi

Na wielkie tak

• Super 1
  • Haha 1

19 minut temu, Frac_god napisał:

No chyba po to są podania żeby się dostać na tego helpera tak? boshe

Wiecie co wam powiem? Ludzie wybierają na tak tylko tych , których lubią ...

Nie prawda :). Wiele osób patrzy na zachowanie, a twoje jest akurat tragiczne. Dziękuje, miłego dnia 

• Lubię to! 1

4 hours ago, Traygon said:

Haha

Wiesz, że chyba od J@ jest komenda, która może zobaczyć twoje wszystkie kary xd.

Wiek -

Nie jesteś ogarnięty -

Komend mało -

W punkcie 9 i 10 wyraźnie jest napisane, że minimum 5 zdań a napisałeś mniej -

Miły to nie jesteś, ponieważ jak Cie na /pvp zabije to zawsze wyzywasz -

Jestem na ogromne NIE! Powodzenia ^^

Gdybys czytał ze zrozumieniem to napisałem więcej komend nie potrzeba

34 minuty temu, Frac_god napisał:

Gdybys czytał ze zrozumieniem to napisałem więcej komend nie potrzeba

Czytałem uważnie, ale po tym jak widzę na chacie na sb jak się pytasz administracje i graczy  o komendy, to widać, że ich za dobrze nie znasz. 

Zwykle nie oceniam podan na SKY, ale:

- Wiek -
- Zdania -
- Komendy -
+-- Czas gry +-
+- Kary +-

Jestem na nie, z bardzo malym pochylniem na neutral. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy