mavku_89 Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 (edited) 1. nick: Pikselek62 2. Imię: Maciej 3. Wiek: 14 lat 4. Coś o sobie: Mam na imię Maciek i mam 14 lat. Mieszkam w województwie warmińsko-mazurskim, w okolicach Olsztyna. Od 4 lat interesuję się informatyką, grafiką i robieniem zdjęć. Po szkole podstawowej zamierzam iść do technikum grafiki i poligrafii cyfrowej w Olsztynie, z kilkoma kolegami ze szkoły. Mam wielu przyjaciół, którzy mnie wspierają w trudnych chwilach. W wolnym czasie gram w piłkę nożną, koszykówkę, a także w minecrafta. Około trzy lata temu zacząłem nagrywać na Youtube z minecrafta i innych gierek. Szło mi całkiem nieźle, bo przez rok nazbierałem 3 tysiące subskrypcji, lecz szybko zamknąłem kanał z powodów prywatnych, do dziś żałuje. 5. Dlaczego mamy cię przyjąć? Uważam że był bym dobrym moderatorem, jestem odpowiedzialny, zabawny i miły. Uwielbiam pomagać graczom. Mam dobrą znajomość ortografii i interpunkcji. Edited October 12, 2019 by HunterCar444 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam_3 Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts