Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] _Inkognito_

inko
 Share

Recommended Posts

1. Nick: _Inkognito_

2. Imię: Maciek.
3. Wiek: 11.
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Mniej więcej od pół roku.
5. Masz mikrofon i TS3? Tak.
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Nie.
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? W tygodniu z 2-3h, w weekendy do 5h.
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Na tym koncie dostałem 3 razy mute za flood oraz chyba z 2 za wulgaryzmy.
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Myślę, że się nadaje na tą rangę, ponieważ gdy jestem na serwerze to prawie zawsze pomagam. Lubie pomagać nowym, jak i starym graczom. Potrafię szybko pisać, więc gracze długo nie czekają na odpowiedź. Staram się być jak najbardziej miłym dla każdego, chociaż nie zawsze to wychodzi. Trudno jest mnie wkurzyć lecz niektóre osoby mnie często wkurzają, ale nie zaczynam ich od razu wyzywać, jak niektórzy robią. Pomaganie graczom sprawia mi wielką przyjemność.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Maciek i mam 11 lat. Chodzę do szóstej klasy szkoły podstawowej. Moimi ulubionymi przedmiotami w szkole są język polski oraz godzina z wychowawcą. Uwielbiam grać w minecraft, zwłaszcza na craftedzie 😜.  Lubie grać w piłkę nożną oraz w piłkę ręczną. W przyszłości chciałbym zostać sławnym youtuberem. Zawsze na wszystko mam lenia, oczywiście poza graniem na komputerze. 
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Oczywiście.
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):
-/w usun: Nie ma takiej komendy.
- /w zapros nick: Zaprasza gracza do wyspy. 
- /w coop nick: Zaprasza gracza do wyspy tymczasowo.
- /report: Reportuje gracza.
- /w wykop nick: Kickuje gracza z wyspy.
- /skup (dokładna informacja): Na skupie możemy sprzedać np. minerały takie jak stone, diamenty, emeraldy itd.

Komendy dotyczące wyspy

/w reset: Resetuje wyspę.

-/w: Teleportuje na wyspę.

-/w pomoc: Pokazuje komendy dotyczące wyspy.

-/w wyrzuc <nick>: Wyrzuca gracza z drużyny.

-/w tp <nick>: Teleportuje na wyspę danego gracza.

-/w top: Pokazuje topowych graczy w poziomie wyspy.

-/w ocen <1-5>: Ocenia wyspę od jednego do pięciu punktów.

/w oceny: Pokazuje topowych graczy w ocenach wyspy.

Komendy dotyczące małżeństwa

-/partner poslub <nick>: Wysyła oświadczyny danemu graczowi.

-/partner rozwod: Tą komendą można się rozwieść z związku.

-/partner pomoc: Pokazuje komendy dotyczące małżeństwa.

-/partner tp: Teleportuje do partnera/partnerki.

-/partner prezent: Daje przedmiot partnerowi/partnerce, który się trzyma w łapce.

-/partner pvp on/off. Wyłącza lub włącza pvp w związku.

•  
  • Lubię to! 2

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy