Jump to content

Konto

maciekkr2005official
 Share

Recommended Posts

Witam, ktoś się pode mnie podszywa na tym forum ma nick Maciekkr2005 nie miałem tu konta ale założyłem ponieważ ukradziono mi konto znam hasło bo osoba która ukradła to konto mi powiedziała

lecz niestety wpisał 2x /premium a premium nie mam bardzo proszę o zrobienie z tego konta cracked ponieważ nie mogę się zalogować jedyny dowód jaki mogę dać to jak zrobicie cracked to zalogować się na fb i napisać że odzyskałem konto Edit: Chciałbym jeszcze dodać że ten Maciekkr2005 to było moje konto ale wtedy kiedy hacker się włamał do konta minecraft zhackował jeszcze moje konto forum

Edited by maciekkr2005official

Jeśli nie masz dowodów na to, że to twoje konto, to raczej nie licz na odzyskanie. I po drugie, to troszkę się plączesz w tym, co piszesz. Z tego co zrozumiałem to najpierw napisałeś, że nie zakładałeś konta na forum a później że jednak to było twoje konto ale ktoś Ci je też ukradł 🤔 troszkę dziwnie to brzmi 🙈

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy