maciekkr2005official Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 (edited) Witam, ktoś się pode mnie podszywa na tym forum ma nick Maciekkr2005 nie miałem tu konta ale założyłem ponieważ ukradziono mi konto znam hasło bo osoba która ukradła to konto mi powiedziała lecz niestety wpisał 2x /premium a premium nie mam bardzo proszę o zrobienie z tego konta cracked ponieważ nie mogę się zalogować jedyny dowód jaki mogę dać to jak zrobicie cracked to zalogować się na fb i napisać że odzyskałem konto Edit: Chciałbym jeszcze dodać że ten Maciekkr2005 to było moje konto ale wtedy kiedy hacker się włamał do konta minecraft zhackował jeszcze moje konto forum Edited October 13, 2019 by maciekkr2005official Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sztiwi Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 Jeśli nie masz dowodów na to, że to twoje konto, to raczej nie licz na odzyskanie. I po drugie, to troszkę się plączesz w tym, co piszesz. Z tego co zrozumiałem to najpierw napisałeś, że nie zakładałeś konta na forum a później że jednak to było twoje konto ale ktoś Ci je też ukradł 🤔 troszkę dziwnie to brzmi 🙈 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sztiwi Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin [SVE] Rommel Posted October 21, 2019 Admin [SVE] Share Posted October 21, 2019 Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją, skontaktuj się z Administracją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts