Jump to content

[PRZYJĘTE] [Podanie] Szymeq69

Szymeq69
 Share

Recommended Posts

1. Nick:Szymeq69

2. Imię:Szymon

3. Wiek:14 lat 

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Na crafted.pl gram już od 2 miesięcy,  poświęcam cały wolny czas na grę.

5. Masz mikrofon i TS3? Tak mam. 

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Aktualnie pełnię funkcję Kodmoda na innym serwerze.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Wszystko by zależało od tego ile mam nauki w szkole. Ale myślę że od 3 do 5 godzin.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Tak byłem karany na crafted.pl 2 razy za wulgaryzmy i flood.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Chciałbym zostać helperem ponieważ gram już na nim wystarczająco długo,według mnie  wiele rzeczy już wiem  a także znam wiele komend. Również dlatego że zna mnie wiele graczy i poświęcam dużo czasu na gre na nim.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Jestem Szymon mam 14 lat , aktualnie chodzę do 1 technikum i mam dużo nauki ale to nie znaczy że nie mam czasu na grę w minecrafta. W minecraft gram już długo zaczęło się od gry na telefonie,potem na komputerze w multipleyer , w zasadzie na gra z innymi osobami zaczeła się, od gry z kolegami a później gry na większych serwerach. I tak trafilem na Crafted.pl .

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Przeczytałem regulamin kilka razy.

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):
- /w usun: Jest to komenda dzięki której możemy zresetować wyspę i zacząć od nowa 
- /w zapros nick: Ta komenda służy do dodawania innych graczy na swoją wyspe.
- /w coop nick: Tą komenda nadajemy pełne uprawnienia na naszej wyspie innemu graczowi do czasu naszego wyjścia z serwera bądź odebrania uprawnień.
- /report: ta komenda służy do składania złych zachowań na serwerze np: przekleństwa.
- /w wykop nick: Tą komenda wyrzucamy danego gracza z naszej wyspy.
- /skup (dokładna informacja): skup służy do sprzedawania różnych przedmiotów za które otrzymujemy pieniądze.

- /w tp Nick: tą komendą przenosimy się na wyspę innego gracza 

- /w ustawienia: Tą komendą zmieniamy domyślne ustawienia wyspy np: udzielamy dostęp innym graczą do kowadła.

- /tpa Nick: tą komendą tepamy się do kogoś , ale tylko wtedy kiedy  gracz zaakceptuje naszą prośbę.

- /kit gracz: Po wpisaniu tej komendy dostajemy podstawowe kamienne narzędzia.

- /W ban nick: Tą komendą możemy kogos zbanować na naszej wyspie.

- /fly: jest to komenda dla svipów , która umożliwia im latać.

- /feed: Komenda dla vipów i svipów uzupełnia ona pasek jedzenia.

• Wow 1

Wiek +/-

Zdania -

Komędy +/-

Co do twojego /history na serwerze skyt o masz więcej niż te pare kar -

Z tego co wiem łatwo cie wyprowadzić z równowagi  wystarczy np. Zabić cie na /pvp i napisać ez przynajmiej za to mnie kiedyś zwyzywałeś

Jestem na NIE

Witam Szymonie. 

Zacznijmy od twoich zdań bo to jest najważniejszym priorytetem. Brak pięciu zdań. Ja tu widzę tylko dwa. Przy okazji brak interpunkcji. 

Komendy są źle opisane. Na przykład /w usuń nie istnieje na tej edycji. Można ją tylko zresetować za pomocą innej komendy. Nie gram na serwerze, aczkolwiek wiem jak powinno to wyglądać. Helper też powinien znać taką rzecz więc to duży minus. 

Co tu dużo mówić.. Plusów brak, jedynie to wiek jest na plus.. 

Jestem na Wielkie Nie. Życzę powodzenia. 

Pewnie jezeli ktos nie czyta dokladnie, to ci  napisze za wiek +, ale jest argument, a na dodatek nie jeden, ktory zaprzecza twojemu wiekowi. Jednym z nich jest zachowanie na serwerze, a drugim pkt 9, gdzie nie napisales wymaganej liczby zdan, co swiadczy o niskim poziomie ogarniecia, jak i czytania ze zrozumieniem. Zastanawiam sie, czy mam sie dalej rozpisywac, ale niestety nie widze ani jednego + co do twojej osoby, zarowno jak i podania. Jestem na nie

Jakby nie chce Cie urazić, lecz masz wiele błędów interpunkcyjnych oraz twoja składnia zdań nie jest najlepsza, co nie daje Ci większych szans na pozytywne rozpatrzenie podania. Nie moge ocenić tego, czy pomagasz, czy nie bo nie gram na trybie SkyBlock, lecz po podaniu i Twojej aktywności na forum mogę wywnioskować, że nie nadajesz się do tego, by być Helperem.

Nie odpisałeś również wielu komend co też jest minusem. I jeszcze 1 uwaga: w punkcie 9 powinno być 5 ZDAŃ, A NIE 2.

Musisz popracować nad zdaniami i zwiększyć swoją aktywność na forum, a wtedy może zmienię swe zdanie.

Na razie jestem na NIE.

PS: Sorry za byki, ale pisze na telefonie

Edited by Gimbek

Rozbudowane zdania są ale w niektorych punktach za mało, ogl lepsze jest to podanie od ostatniego ale jakbyś poświęcił 20 min więcej to podanie było by bardzo dobre. Ja bym na twoim miejscu poprosił o zamknięcie, napisał bym nowe podanie i opublikował je za 2 tygodnie. Jestem na Neutral z małym minusem

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy