Jump to content

[PRZYJĘTE] [Podanie] bazyltoja

bazyltoja
 Share

Recommended Posts

1. Nick: bazyltoja

2. Imię: Błażej
3. Wiek: 14
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Około 3-4 lata.
5. Masz mikrofon i TS3? Posiadam i mikrofon i TS3.
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Funkcje helpera to nie, ale od około tygodnia jestem Technikiem na pewnym serwerze.
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Zależy od dni, ale raczej tak z 3-4 godziny dziennie, w weekendy nawet do 6-7 godzin.
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Nie, nie byłem (w ostatnim podaniu napisałem że nie pamiętam, ale nie)
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jak już wcześniej pisałem w podaniu od pewnego czasu gram bardzo dużo na serwerze. Znam bardzo dużo komend po przez pisanie/przerabianie pluginów na inny serwer, oraz przez długoletni staż. Przy każdej możliwej okazji staram się pomóc graczowi. Mam dobry kontakt z innymi graczami (tak mi się wydaję). W skrócie jestem miłym, pomocnym graczem, który dobrze zna ortografię.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):
Mam na imię Błażej i mam 14 lat. Pochodzę z Czarnkowa, miasto jest położone około 60 km od poznania na północny – zachód. Jednym z moich głównych zainteresowań jest programowanie na komputerze. Zajmuje się  tym już od mniej więcej 3 – 4 lat, przez co z kolegą stworzyliśmy już pewien program. Drugim moim zainteresowaniem jest jazda rowerem. Na treningi poświęcam większość mojego wolnego czasu (głównie latem, w zimą tylko biegam na bieżni), dzięki czemu wraz ze znajomymi przejechaliśmy jednego dnia ponad 120km. Moim idolem jest dosyć popularna osoba, która nazywa się Jacques Webster, chociaż dużo osób zna go jako Travis Scott. Lubię bardzo jego wykonania gdyż nie są zbyt wulgarne (w dzisiejszych czasach ciężko o to) oraz dlatego że jest oryginalny. Chciałbym kiedyś tak jak on produkować muzykę. Chyba wszystko powiedziałem tak ogólnie o sobie.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):

Komendy Obowiązkowe:

- /w usun: Niema takiej komendy jest tylko /w reset, komenda powoduje reset wyspy, czyści cały ekwipunek graczowi
- /w zapros nick: Wysyła informacje do gracza, o wpisanie odpowiedniej komendy aby zostać dodanym do wyspy
- /w coop nick: Daje tymczasowy dostęp do wyspy innemu graczowi (Tylko Vip+)
- /report: Wysyła informacje do administracji o przewinieniach graczy
- /w wykop nick: teleportuje gracza z wyspy na spawn
- /skup (dokładna informacja): Pokazuje tabele w której możemy sprzedawać surowce/bloki/itemy, jest możliwość sprawdzenia stanu konta.

Ogólne:

- /pomoc: Pokazuje ogólne komendy

- /cg: Wyświetla sklep w którym możemy płacić CraftedGems’ami

- /warp: Pokazuje wszystkie dostępne warpy

- /kit: pokazuje wszystkie dostępne zestawy, które gracz może odebrać

- /poziom: Pokazuje tabelę w której jest napisane co trzeba zrobić aby zdobyć wyższy poziom gracza

Komendy dotyczące wyspy:

- /wyspa: Tworzy nową wyspę

- /wyspa dom: teleportuje gracza na jego wyspe

- /w odwiedź Nick: teleportuje gracza na wyspę do innej osoby, która ma tabliczkę [Witaj]

- /wyspa zablokuj: Blokuje/Odblokowuje wyspę dla odwiedzających graczy

- /wyspa ustawienia: Możliwość zmiany ustawień dotyczących wyspy (tylko VIP+)

- /wyspa zadania: Pokazuje zadania dotyczące wyspy

- /wyspa poziom: Pokazuje poziom wyspy, zarówno jak i śmierci

- /w Ban: Blokuje gracza na wyspie

- /w Unban: Odblokowuje gracza na wyspie

- /w lider: Przekazanie lidera graczowi dodanemu na wyspie

- /w biom: Zmienia biom na wyspie

- /w ocen 1-5: Ocenia wyspę gracza

- /w wartość: pokazuje wartość bloku trzymanego w ręce

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy