Jump to content

[PRZYJĘTE] [Podanie] Piotrek_wodowy

Piotrek_wodowy
 Share

Recommended Posts

1. Nick: Piotrek_wodowy

2. Imię: Wiem co mówi nick, ale realnie nazywam się Przemysław. Piotr to moje drugie imię.

3. Wiek: 27 tego miesiąca skończę lat 18.

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Na owej edycji gram 2 tygodnie, grałem 2 edycje wstecz ponad 6 miesięcy.

5. Masz mikrofon i TS3? Nie tylko mam, ale i przesiaduje na Ts bardzo dużo swojego bezcennego czasu.oo i discord też jest :D 

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Zdarzyło się Być Pomocnikiem na innym serwerze SkyBock jakieś 4 miesiące temu niestety serwer został usunięty z powodu braku ludzi do grania na nim.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Ogólnie to posiadam ok 4h dziennie wolnego czasu, który poświęcam na granie w gry wiec daje słowo, że będę w stanie poświęcać ok 3.5h Na bycie na serwerze.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Kiedyś na starej edycji dostałem muta za flood. Wyniosło się to z tego, że zblokował mi się klawisz ''s'' na klawiaturze i napisałem 9 znaków s co poskutkowało dostaniem muta. Liczę,że jedna wpadka nie wpłynie jakoś negatywnie na rozpatrzenie tego podania.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Wiec tak. Jestem osobą konkretną, która musi wyrazić swoją opinię. Nie potrawie trzymać języka za zębami i jak mi się coś nie spodoba po prostu to mówię. Gdy trzeba potrafię zachować spokój, tylko po to, żeby bez kłótni spróbować wyjaśnić konflikt. Jestem konsekwentny w swoich czynach i jeśli popełnię błąd jestem w stanie z dumą i honorem się do tego przyznać. Jedną z moich mocniejszych stron jest ortografia. Strasznie lubię się rozpisywać. Kocham pisać długie teksty i jakoś urozmaicać swoje wypowiedzi. Na serwerze obecnie staram się zdobywać znajomości, ponieważ szczególnie dużo osób z obecnej edycji nie znam. Gdy tylko mogę i widzę, że nie ma kogoś do pomocy. To staram się jakoś rozwiązać/pomóc komuś w jego problemie. Często gęsto posiadam dużo więcej wolnego czasu niż 4h i wtedy potrafię cały ten czas przegrać w minecraftcie. Jako helper byłbym w stanie zdecydowanie więcej pomagać, ponieważ wyróżniałbym się na czacie.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Ojoj Nie lubię opisywać siebie, ale na potrzeby podania spróbuje coś wykombinować: Wiec jestem Przemek. I powiedzmy sobie szczerze mam już 18 lat. Moim hobby Jest zdecydowanie sport oraz Poker, w którego uwielbiam grać. Oczywiście według prawa nie mogę uczestniczyć w Kasynie, lecz jak większość znalazłem alternatywę w postaci Gry na telefon serio emocje bardzo podobne do rzeczywistych. Obecnie myślę o podjęciu dorywczej pracy po szkolnej jako dostarczyciel pizzy. (hej żadna praca nie hańbi) ogólnie moją przyszłość wiąże z dołączeniem do Army wojskowej. lecz pierwotnie chciałbym ukończyć studnia oficerskie. Których nawet jeszcze nie rozpocząłem. W wolnym czasie gram w Gry Najczęściej jest to minecraft, ale i battlefield. Jestem dość towarzyski. Chodź cenie sobie swoją prywatność. I nie lubię jak ktoś wtrąca się w moje sprawy jedyne co mogę jeszcze dopisać to to, że jestem dość wysportowany nie mówię, że wyglądam jak kulturysta, lecz nie jestem również osobą, która siedzi gra w gry i zajada wszystko chipsami i colą Dobra skończę raczej na tym. 5 zdań rozbudowanych jest.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak. Dosłownie 5 minut temu

- /w usun: Komenda ta służy do usu.... aaa widzicie żartuje takowa komenda nie istnieje
- /w zapros nick: Komendą tą możemy wysłać zaproszenie do gracza, aby dołączył do naszej wyspy, jeśli on posiada swoja po zaakceptowaniu nieodwrotnie ją traci
- /w coop nick: Jest to Komenda, która jest przeznaczona dla rangi Vip+ dzięki której możemy dodać tymczasowo osobę do naszej wyspy oczywiście on swojej w takim przypadku nie traci
- /report służy do zgłaszania graczy, którzy łamią lub naruszają regulamin. Zgłoszenie trafiają automatycznie do administracji online
- /w wykop nick: Komenda jest odwrotnością komendy /w zaproś nick, czyli mianowicie służy do wyrzucanie osób dodanych do naszej wyspy
- /skup (dokładna informacja): Ogólnie komenda służy do otworzenia nam okienka, w którym możemy sprzedawać zdobyte itemy takie jak kamień. Dropy z mobów itp.. Jest to komenda, która ułatwia nam życie. Kiedyś trzeba było specjalnie się teleportować do sklepów zęby można było coś sprzedać teraz jest to zdecydowanie prostsze.

Komendy dla Vipa:

-/Kit vip : Jest to zestaw który otrzymuje każdy vip. można odbierać co 30 dni

-/feed : komenda służy do najedzenia się 

-/czapka : daje możliwość ubrania bloku na głowę 

-/wstecz : teleportuje nas w miejsce naszego zgonu 

-/farmavip : teleportuje nas na wydajniejszą farmę dostępną dla Vip+

-/strefavip Teleportuje nas do strefy vipów

-/w coop nick Jest to Komenda, która jest przeznaczona dla rangi Vip+ dzięki której możemy dodać tymczasowo osobę do naszej wyspy oczywiście on swojej w takim przypadku nie traci

-/craft przenośny craftingtable 

-/ec przenosny enderchest 

-/w ustawienia : daje dam dostęp do rożnych nietypowych ustawień wyspy

Komendy Svip

Svip posiada wszystkie komendy które posiada Vip oraz wiele więcej

-/fly : daje możliwość latania

-/ulecz : leczy nas

-/tpahere : pozwala na prze teleportowanie gracza do nas  

-/dzien : pozwala na ustawienie dnia na naszej wyspie

-/kit svip zestaw dla Svipa

Komendy Ogólnodostępne dla każdego

-/w : teleportuje nas na naszą wyspę

-/w ocen 1-5 : pozwala na ocenienie wyspy na której obecnie jesteśmy od 1-5 

-/w menu otwiera menu wyspy znajdziemy tam wszystkie potrzebne komendy dotyczące wyspy

-/pomoc ulepszenie otwiera oko gdzie dowiemy się co możemy ulepszyć wyspę lub gracza

-/pomoc spis wszystkich pomocy które mogą pomóc w rozgrywce 

-/pomoc craftedgems :Wszystko co możemy się dowiedzieć o CG

-/w ban nick banuje gracza na naszej wyspie 

-/w unban nick : daje unbana na naszej wyspie 

-/pomoc nether :wszystko co musimy wiedzieć przed stworzeniem wyspy w netherze 

-/regulamin : wyświetla nam na czacie regulamin

-/pomoc ekonomia : tu  zaś dowiemy się jak zarobić pieniądze 

-/warpy wyświetla nam wszystkie możliwe warpy

Edited by Piotrek_wodowy
poprawki błędów ort. dopiska
  • Wow 1

Hej. Podanie lekko podkoloryzowane. Ale napiszesz za mało - źle, za dużo - też źle. Ortografia mocniejszą stroną, ale niestety widać, że nie najmocniejszą. Zrobiłeś się nagle widoczny na forum, nie serwie nie wiem, bo ostatnio z powodu małej ilości czasu nie przesiaduję tam za dużo (a jeśli już, to późno w nocy). Argumentem za jest wiek, chociaż po wieku można by było spodziewać się lepszego podania. Do minusów zaliczyć trzeba jednak czas gry na obecnej edycji. Pograj dłużej, poznaj ludzi, zasady, dopiero próbuj. 

• Lubię to! 1

Na serwerze nie widuję. Chyba że to tymczasowo, ponieważ sam miałem małą przerwę od gry. Na forum widać że się udzielasz. Zdania których mało w podaniach. Fajnie się je czyta (powodzenia w pracy 💪) oraz są bezbłędnie wypisane. Komendy są, lecz jestem osobą która tego nie ocenia. 

Jestem na Tak. 

• Super 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy