Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] BateriaYT

kozak50plus
 Share

Recommended Posts

1. Nick:

BateriaYT

2. Imię:

Hubert

3. Wiek: 

Mam 14 lat

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?

Od 2 lat, tylko grałem na innym koncie i zapomniałem hasła do konta premium.

5. Masz mikrofon i TS3?

Posiadam mikrofon i TS3

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?

Tak, pełniłem funkcję budowniczego na innym serwerze, którego już nie ma.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na budowanie (jeśli będzie potrzeba wybudowania czegoś)?

Poświęciłbym na budowanie 2/3 godziny, ponieważ chodzę do szkoły i muszę się uczyć.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?

Nie, nie byłem karany ani na serwerze, ani na forum, TS3 i Discordzie crafted.pl też.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

Proszę o przyjęcie mnie na budowniczego z powodu, że ładnie buduje mam doświadczenie. Jestem przyjacielski, miły, pomocny, pomysłowy. Lubię budować i wymyślać nowe projekty lub pomysły podsuwać co można by było zrobić. Lubię poświęcać wolny czas na budowanie i granie na Crafted.pl 

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Jestem Hubert, mam 14 lat i chodzę do klasy 8. Mam zainteresowania piłka nożna, motoryzacja, gry komputerowe. Gram w minecraft'a od 4 lat i zdobyłem doświadczenie. Jestem przyjacielski, miły, pomocny, cierpliwy. Buduję w Minecrafcie od 4 lat i wiem co ładnie wygląda, co z czym się komponuje pięknie.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?

Tak, zapoznałem się z regulaminem. 

12. Screeny/film swojej działki/wyspy z Crafted.pl (którą ty budowałeś/aś):

Niestety dopiero zacząłem grać na FreeBuild, ale za to ładnie buduje.

13. Screeny budowli, które wybudowałeś/aś (pochwal się jak budujesz):

Niestety dopiero zacząłem grać na FreeBuild, ale ładnie buduje.

14. W jakim stylu najczęściej budujesz? 

Buduję najczęściej w stylu klasycznym lecz ładnym.

Bardzo chciałbym zostać budowniczym, ponieważ włożyłem dużo pracy w pisanie tego podania.

Punkt 13 to mają być twoje autorskie budowle na singlu a nie z fb, jak nie rozumiesz takiej rzeczy to nie będziesz dobrym członkiem ekipy crafteda. Wracając do podania, zdania są ładne interpunkcja ok, może spróbuj na helpera? Na przyszłość więcej skromności, jak nawet nie pokazałeś budowli. 

• 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy