Jump to content

[ODRZUCONE] [unban] Visha_PL

Guest Wercia
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick: visha_pl
2. Nick osoby, która Cię zbanowała: pigfarmer25
3. Długość bana: Perm
4. Data nadania bana: Jakoś 10/5/19 nie pamietam 
5. Wyjaśnienie: Dostałam bana za współdzielenie konta gdzie nie współdzieliłam ale spoczko spoczko. XD napisałam wsm tak na podaniu ale nom dobra yyy dalej, dostałam bana za współdzielenie konta i jak chciałam przełożyć rozmowę ponieważ NIE MIAŁAM DOSTĘPU do laptopa to pigfarmer powiedział ze NIE PRZEŁOŻY I UNBANA NIE DOSTANE. XD i tak się zaczęła moja historia w mulcikami
6. Dlaczego chcesz dostać unbana? Bo lubię grać na craftedzie i wywalać na niego hajs (co widać XD) Oprócz mk nie łamie żadnych tych yyy jak to, regulaminu. Nie wyzywam graczy (chodź gadają ze wyzywam madziusie oraz nikolcie) ale nie :)) xDDDD i generalnie każdy to wie ze vishuunia nie odpuści grania na craftedzie wiec? Hm, nawet jeżeli nie dostane ub (co wiem ze nie dostane) XD, to i tak będę tam grać a wy dalej będziecie banować ranodmy z dopiskiem MULTIKONTO VISHA XDDDD jak i w ostatnim czasie (yoonbum, I ostatnio Alishcia czy coś takiego co już nie mogłam bo mnie dobijajcie z beki) po prostu kocham crafteda, crafted kocha mnie (nie licząc pare osób) XD a wiec no. Tyle z mojej story VISHA ZAWSZE BĘDZIE W SROD WAS MISIE

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy