Jump to content

[unBan] manokanko

Manoo_
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick: manokanko
2. Nick osoby, która Cię zbanowała: Madzi30
3. Długość bana: permanentny 
4. Data nadania bana: 18.10.2019
5. Wyjaśnienie:
6. Dlaczego chcesz dostać unbana?

Wyjaśnienie i dlaczego chce dostać unbana:    Nie obrażałam administracji w żaden sposób tylko pomagałam graczowi budować i nie obrażałam żadnego pracownika serwera ponieważ bardzo dobrze mi sie gra na serwerze i nie mam żadnych powodów do obrazy. Bardzo chciałam bym dostać Unbana ponieważ w miare długo gram na serwerze i dużo włożyłam na moje budowle na działce czasu i bardzo lubię ten server bo są na nim bardzo miłe osoby i administracja, która zawsze pomoże i odpowie na pytania, tak jak gracze. Po dostaniu bana weszłam na konto mojej siostry zapytać się Madzi30 za co mnie zbanowała i dostałam też tam bana za multikonta po banie. Bardzo bym prosiła też o odbanowie mojej młodzeszj siostry, która ma 7 lat i jej nick to: ingulapapula . Moja siostra razem ze mną buduje na działkach. Bardzo mi przykro z powodu bana i jeżeli uraziłam kogoś to bardzo przepraszam i nie powtórzę tego zachowania. Pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy