Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] PreGryzPre

PreGryzPre
 Share

Recommended Posts

1. Nick: PreGryzPre

2. Imię: Krzysztof
3. Wiek:13
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?: Krótko jakoś 2 dni
5. Masz mikrofon i TS3? tak i tak
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? tak
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 3/4h dziennie
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Nie
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jestem bardzo ogarnięty nie jestem tak jak niektórzy 13 latkowie za przeproszeniem rozwydrzeni. Znam się na komędach może nie tak dobrze ale znam. Jak coś robie to staram się dokładnie ale nie zawsze wychodzi. Szybko pisze czyli mogę szybko komuś wlepić ostrzeżenie zanim wyjdzie z serwera. Oglądam cały czas chat by upominać 
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam 13 lat chodze do szkoły podstawowej klasa 7. Lubie bardzo zwierzęta mam 2 psy i 1 kota. Lubię pomagać ludziom w noszeniu zakupów czy paczek i tym podobne. Bardzo szybko pisze na klawiaturze a tak normalnie to pisze nie czytelnie.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Oczywiście
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):
- /w usun: Nie ma takiej komendy
- /w zapros nick: Dodaje gracza na swoją wyspe ale on musi jeszcze zaakceptować
- /w coop nick: Dodaje gracza tymczasowo na wyspe
- /report: Zglaszam Gracza do administracji
- /w wykop nick: wykopuje gracza z wyspy czyli teleportuje go na spawna
- /skup (dokładna informacja): Sprzedaje się tam nie potrzebne rzeczy np, jajka

P,S: Zgaduje że się nie dostane bo za krótko gram ale warto próbować 

Edited by PreGryzPre
  • Haha 1
  • Przykro mi 2

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy