Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] _In0_

_In0_
 Share

Recommended Posts

1. Nick :

_In0_

2. Imię:

Kuba

3. Wiek:

12,8

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?

Bliżej miesiąca

5. Masz mikrofon i TS3?

Oczywiście :3

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?

Niestety nie :c

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?

2h

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?

Nie 

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

Myślę, że powinniście mnie przyjąć, ponieważ jestem osobą ogarniętą. Znam już dużo komend, szybko się uczę, byłbym dobry w tej roli.  Gram mało na serwerze, ponieważ dopiero zaczynam, ale 3 miesiące temu grałem na serwerze FreeBuild. Jestem miły, otwarty na nowe znajomości, ale pewnie i tak gracze napiszą opinie negatywną o mnie :3

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Mam na imię Kuba chodzę do 6 klasy szkoły podstawowej. Moje ulubione przedmioty to w-f i godzina wychowawcza. A najbardziej nie lubię (wręcz nie nawidze) historii i j.niemieckiego. Jestem miły, otwarty na nowe znajomości, nie lubię jak ktoś obgaduje mnie, mówi brzydkie słowa i przeklina. Interesuje się piłka ręczną i montażem filmów, mam kanał na YouTube na, którym niedługo będę nagrywać filmiki z crafted.pl. Jestem osobą spokojną i ogarniętą, więc ktoś musi się bardzo postarać, żeby mnie wkurzyć. Lubię pomagać innym, budować im różne rzeczy, odpowiadać na pytania, gdy czegoś nie wiedzą. Kocham grać w crafted.pl, lecz prawie odszedłem po usunięciu stakowania kur, ponieważ teraz nie mogę zarobić :x. Moje hobby, to budowanie i kopanie na crafted.pl kappa.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?

T a k

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane😞

- /w usun: - ta komenda nie istnieje

- /w zapros nick: - dodaje na stałe gracza do wyspy

- /w coop nick: (opcja dla vip/svip) dodaje tymczasowo gracza do wyspy 

- /w wykop nick: - wyrzuca gracza z wyspy

- /w zablokuj: - blokuje wyspę dla odwiedzających  

- /w ban nick: - banuje gracza na wyspie 

-/report : zgłasza gracza 

/skup (dokładna informacja): otwiera okienko w, którym można sprzedawać zdobyte itemki np. cobblestone, surowce itp. 

/w reset : resetuje cała wyspę razem z itemami w ekwipunku, lecz rzeczy w enderchest zostają 

Komendy Vip:

-/Kit vip : Jest to zestaw który otrzymuje każdy vip. można odbierać go co 30 dni

-/feed : komenda służy do najedzenia się 

-/czapka : daje możliwość ubrania bloku na głowę 

-/wstecz : teleportuje nas w miejsce  śmierci 

-/farmavip : teleportuje nas na wydajniejszą farmę dostępną dla Vip+

-/strefavip Teleportuje nas do strefy vipów

-/w coop nick : Dzięki tej komendzie możemy dodać tymczasowo gracza do wyspy i nie traci on ani wyspy ani itemow

-/craft przenośny craftingtable 

-/ec przenosny enderchest 

-/w ustawienia : daje nam dostęp do różnych ustawień wyspy 

-/kit kluczvip : daje 2 klucze, które możemy użyć na /strefavip (Można brać co 1 dzień)

Komendy SVIP:

-/fly : daje możliwość latania

-/ulecz : ta komenda leczy nas, można jej używać co 1 minute

-/tpahere : proponuję teleport gracza do nas  

-/dzien : pozwala ustawić dzień tylko dla nas

-/noc : pozwala ustawić noc tylko dla nas

-/kit svip: zestaw dla Svipa, można go wziąść co 30 dni

-/sklepvip : lepsze itemy niż w normalnym sklepie 

-/skupvip : większe ceny sprzedaży niż w normalnym skupie 

Komendy Ogólne:

-/w : teleportuje nas na naszą wyspe

-/w ocen 1-5 : możemy ocenić wyspe na, której obecnie jesteśmy od 1-5 

-/w menu: otwiera menu wyspy 

-/pomoc craftedgems :Wszystko co możemy się dowiedzieć o CG

-/w ban nick : banuje gracza na naszej wyspie 

-/w unban nick : daje unbana na naszej wyspie 

-/pomoc nether :wszystko co musimy wiedzieć przed stworzeniem wyspy w netherze 

-/regulamin : wyświetla nam na czacie regulamin

-/pomoc ekonomia : tu się dowiemy jak zarobić pieniądze 

Komendy Administracji:

-/mute {nick} {czas} {powód} : wycisza gracza na określony czas

/tempmute {nick} {czas} {powód} : wycisza gracza tak jak /mute tylko, że na mniejszy czas

/ban {nick} {powód} : uniemożliwia wejście graczowi na serwer na stałe 

/tempban {nick} {czas} {powód} : uniemożliwia wejście graczowi na serwer przez określony czas

/cc - wyczyszcza chat

/kick {nick} {powód} : wyrzuca gracza z serwera 

Znam wieele wieele więcej komend, lecz myśle, ze nie ma potrzeby pisania. Najważniejsze są x)

Edited by _In0_
  • Haha 1

Witam Kubo, 

Podanie nie jest zadowalające, tak samo jak staż gry na serwerze. Mogłeś dodać coś o sobie, bo egzaminatora którym jest @Madzi30 nie interesuje czy lubisz Matematyke etc. Tylko twoje zachowanie, cechy oraz zainteresowania. Myślę że jeszcze troszeczkę musisz otworzyć się na nowe możliwości, oraz dopracować szczegóły w podaniu. Zmień te punkty które opisałem powyżej a będę na Tak. Aktualnie jestem na Nie/Neutral. Powodzenia :)

Edited by Spakery
  • Zły 1

Jestem na NIE z malutkim pochyleniem na Neutral, ponieważ

w poprzednim podaniu napisałeś, że masz 11 lat a teraz nagle 12,8?

Komendy tak średnio dobrze opisane tak samo jak zdania.

Widuję na serwerze. Czasem pomagasz.

• Lubię to! 1
  • Zły 1

Co za typ, takich najbardziej nie lubie XD

Zacznijmy od razu o odpowiedzi na oceny innych, nie przekonuj ich bo to pogarsza sytuacje. Jakos ostatnio gram na sky bo mam wiecej czasu i ani razu cie nie widzialam. Nie wiem czy tylko ja, ale nie potrafie się rozczytac z tego podania. Szczerze to mysle ze nikogo nie obchodzi to, co w szkole lubisz a co nie, tak samo vv

15 godzin temu, Spakery napisał:

16 godzin temu, _In0_ napisał:

Gdy gram na w-f, to nie lubię przegrywać. 

Nie jest na miejscu. Świadczy to o tym że nie potrafisz przyjąć winy na siebie, czy też ujść z ulgą przy przegranej np. Degradzie. Dalej podtrzymuje swoje zdanie. Przy okazji nie nabijaj postów takich jak powyżej, ponieważ to jest trochę zbędny komentarz.

Myslalam zawsze, ze osoby z 6 klasy juz zaczynaja myslec, ale chyba sie mylilam XD Na Nie oczywiscie, moglam to napisac w dwoch slowach

• Lubię to! 2
  • Super 3
  • Zły 1

Kolejna  osoba która gra około tygodnia i pisze podanie...  Ale nie o tym tutaj. Co do twojego podania:

- czas gry

- widuje + 

-  nie widziałem żebyś pomagał -

- Zdania 

- Komendy..   jak dla mnie to spisane z serwera. 

Jestem na NIE. 

Edit: Twoje odpowiadanie na oceny twojego podania nie są zbyt miłe:)) postaraj się to poprawić. 

Edited by xWhitee
  • Lubię to! 2
  • Przykro mi 1

Widac, ze krytyka to dla ciebie koniec swiata, stwierdzam tak, gdyz wszystkim co pisza na nie, dajesz zla emotke, a to jest ich wlasna opinia. Zdania slabe, wiek niby ok, ale ty ponoc masz inne konto, a podajesz sie za _In0_. Ocene wystaw sobie sam...

Edit

Widuję na serwerze +
Czasami pomagasz +/-
Nie spełniasz wymaganego wieku, warto spróbować +/-
Mało rozbudowanych zdań -
Komend  trochę mało -
Jestem na Nie z małym pochyleniem na Neutral 

Powodzenia

Edited by SHEYN

4 godziny temu, SHEYN napisał:

Nie widuję na serwerze -
nie spełniasz wymaganego wieku -
W 9 punkcie nie ma rozbudowanych zdań -
zdania -
Komend jest mało -
Jestem na NIE

Po 1. komendy są wszystkie możliwe.

2. W punkcie 9 zdania są rozbudowane.

3. Nie widujecie mnie, ponieważ gracie w późnych godzinach kiedy nie ma mnie na serwerze

Edit. Ja nie gram 24/7 byście mnie widywali _-_

Edited by _In0_
  • Haha 1

Godzinę temu, _In0_ napisał:

3. Nie widujecie mnie, ponieważ gracie w późnych godzinach kiedy nie ma mnie na serwerze

Gram od wtedy kiedy przychodzę i cię nie widuję.

W dniu 31.10.2019 o 11:58, _In0_ napisał:

Nie widzę tam komendy /w reset 😜.

Zdania: +

Ortografia: +

Styl i Estetyka podania: +

Widywanie na serwerze: +/-

Pomoc: +/-

Czas na serwerze: +/-

Komendy: +/-

Opis: Po 1. NIE MA takiej komendy jak "/w reset" jest tylko "/w usun". Po 2 Co to w ogóle za wiek "12,8" xD. Po 3 napisałeś że jest taka komenda jak "/w usun" wiec to wynika z tego, że nie sprawdziłeś listy komend co mogłoby doprowadzic do wprowadzenia graczy w błąd "kłamstwa" ktoś mógłby to zgłośić ze nie znasz poprawnie komend co mogłoby prowadzic nawet do DEGARADA. No szczerze brakuje tutaj wielu rzeczy wiec moja ocena jest jaka jest. Lecz życze miłej gry i sukcesów!

Jestem na: NIE

NIE.png

10 godzin temu, Zirf napisał:

Opis: Po 1. NIE MA takiej komendy jak "/w reset" jest tylko "/w usun". Po 2 Co to w ogóle za wiek "12,8" xD. Po 3 napisałeś że jest taka komenda jak "/w usun" wiec to wynika z tego, że nie sprawdziłeś listy komend co mogłoby doprowadzic do wprowadzenia graczy w błąd "kłamstwa" ktoś mógłby to zgłośić ze nie znasz poprawnie komend co mogłoby prowadzic nawet do DEGARADA. No szczerze brakuje tutaj wielu rzeczy wiec moja ocena jest jaka jest. Lecz życze miłej gry i sukcesów!

NIE.png

Oj, oj widze, ze trzeba się nauczyć grać w SkyBlocka

1. Komenda /w usuń nie istnieje, a komenda /w reset resetuje wyspe

2. Czy +,+,+,+,+,+,+ daje nie?

3. Wiek 12,8, to 12 lat i 8 miesiecy

11 godzin temu, Zirf napisał:

NIE.png

Oj ktoś tu się nie zna na komendach SkyBlocka.. 

Chłopie ja gram tylko na FreeBuild a potrafię wymienić niektóre komendy z SkyBlocka. /w reset istnieje, lecz twoje "/w usun" już nie :/

A 12 lat i 8 miesięcy to nie jest mało. Sam posiadam 12 lat i jakoś udało się przejść Etap I. 

Pozdrawiam Spakery 

• Lubię to! 1

5 godzin temu, Spakery napisał:

Oj ktoś tu się nie zna na komendach SkyBlocka.. 

Chłopie ja gram tylko na FreeBuild a potrafię wymienić niektóre komendy z SkyBlocka. /w reset istnieje, lecz twoje "/w usun" już nie :/

A 12 lat i 8 miesięcy to nie jest mało. Sam posiadam 12 lat i jakoś udało się przejść Etap I. 

Pozdrawiam Spakery 

Przypominam masz wielki napisz OCRNA WEDLUG ZIRFA wiec nie podwazaj kazdy ma swoja ocene i tyle

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy