Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] FioletowyYT

FioletowyYT
 Share

Recommended Posts

1. Nick: FioletowyYT
2. Imię: Kryspin
3. Wiek: 13 
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? od wakacji 2017r
5. Masz mikrofon i TS3? posiadam
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? tak 
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 2-4h
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? na forum za spam/offtopic i napisanie podania przed upływem 2tyg. od odrzucenia, te kary wynikły z mojej niewiedzy.
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Powinienem być helperem ponieważ mam na serwerze długi staż, dobrą opinie pośród graczy, staram się rozwiązywać problemy użytkowników oraz odpowiadać na pytania związane z trybem FreeBuild na serwerze. Mam dobre doświadczenie, znajomość ortografii i interpunkcji. Jestem kulturalny i nie używam wulgaryzmów ani nie odpowiednich słów. Na serwer będę przeznaczał 2-4 godz. może być czasami dłużej. Posiadam konto na Discordzie oraz na TeamSpeak3, staram się z nich jak najczęściej korzystać i w słusznych sprawach. Podobne funkcje pełniłem na innych serwerach ale zrezygnowałem a niektóre serwery już upadły, znam komendy jakie helper powinien znać, zdaje sobie sprawę że trzeba wykazać się odpowiedzialnością. 
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Nazywam się Kryspin, mam 13 lat i mieszkam w województwie Świętokrzyskim. Chodziłem do klasy szóstej a teraz przechodzę do siódmej. Lubię uczyć się historii, informatyki i języka polskiego. uczę się dobrze i umiem się zachować w internecie jak i w świecie realnym. Jestem osobą opanowaną i odpowiedzialną. Zwiedziłem wiele krajów i umiem angielski dzięki czemu mogę się lepiej komunikować z innymi. Lubie pomagać ludziom i stawiać się w sytuacji osoby aby się z nią lepiej porozumieć. Lubię czytać książki i oglądać filmy związane z historią XIX i XX wieku i filmy związane z wojną oraz horrory. Lubie również słuchać discopolo oraz innych muzyk. Jestem miły i uczciwy w stosunku do innych i trochę nieśmiały do rozmów na chatach głosowych. 
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak, nawet kilka razy
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):
- /d zaufaj - Gracz może niszczyć, stawiać bloki, otwierać drzwi i skrzynie nawet gdy właściciela działki nie ma na serwerze.
- /d dodaj - Gracz może korzystać z działki stawiać, niszczyć bloki i otwierać drzwi i skrzynie gdy właściciel działki jest na serwerze.
- /d polacz - Łączy twoje działki które są koło siebie. (VIP)
- /d ban - Banuje gracza z twojej działki czyli że gracz nie może wejść na działkę aż do odwołania.
- /d chat - Włącza chat działkowy który widzą tylko gracze którzy są na działce.

- /d auto -  Tworzy działkę (koszt 500$).

- /d kick - Wyrzuca gracza z twojej działki na której stoi.

- /d zajmij - Zajmuje wolną działkę na której stoisz (koszt 500$).

- /d dom (numer domu) - Teleportuje cię na twoją działkę, Vip i Svip mogą mieć więcej niż 1 działkę więc po to jest numer twojej działki.

- /d biom - Menu wyboru biomu.

- /d tp (nick) - Teleportuje cię na działkę innego gracza.

- /d anuluj - Anuluje gracza z ustawień (zaufanego, dodanego i zablokowanego).

- /d rozlacz - Rozłącza połączone działki. (VIP).

- /d info - Podaje informacje działki.

- /d muzyka - Możliwość wybrania muzyki na twojej działce.

- /d wyczysc - Czyści działkę do zera.

- /d ustawdom - Ustawia nowy teleport działki.

- /d biomy - Lista dostępnych biomów na serwerze.

- /d wlasciciel nick - Ustawia nowego właściciela działki.

- /d usundzialke - Usuwa działkę.

- /d ocen 1-10 - Ocenia działkę.

Pomoc pojazdy

- /lotnisko - Na lotnisku kupisz helikoptery i samoloty (Vip i SVip).

- /salon - W salonie zakupisz samochody w czym nie które są dla Vip i SVip.

- /motory - Tam zakupisz motor (jeden jest dla Vip).

- /czolgi - Tam zobaczysz czołgi które kupisz prywatnie u Pjo.

- /miotly - Tam zobaczysz miotły które kupisz w sklepiku serwerowym .

Pomoc pieniadze

- /konto - Wyświetla stan konta.

- /zaplac nick ilosc - Możesz przesyłać pieniądze graczom.

- /wymiana nick - Bezpieczna wymiana z innym graczem.

Pomoc sklep

- /sklep - Pokazuje listę sklepów do których możesz się teleportować.

- /sklepvip - Sklep dla Vip.

- /pomoc tabliczki - Pokazuje przykład jak stworzyć sklep na tabliczkach na działce.

Partner pomoc

- /partner prezent - Wręcza prezent trzymany w dłoni partnerowi.

- /partner poslub nick - Wysyła oświadczyny.

- /partner pvp on/off - Zmiana zasad przemocy w związku.

- /partner widziany - Sprawdź kiedy twój partner się wylogował.

- /partner dom - Teleportuje do wspólnego mieszkania.

- /partner chat - Włącza/Wyłącza chat związku.

- /partner ulecz X - Leczy twojego partnera o X serc.

- /partner ustawdom - Ustawia wspólny dom związku.

- /partner rozwod - Rozwodzisz się z obecnym partnerem.

- /partner tp - Teleportujesz się do drugiej połówki.

Pomoc dropy

- /pomoc dropy - Pokazuje listę dropów na serwerze oraz szanse ich zdobycia.

Pomoc surowce

- /surowcowa - Teleportuje na mapę surowcową.

- /odbuguj - Użyj kiedy zablokujesz się w bloku.

• Lubię to! 1
  • Super 2

Uhuhu... Cholibka... Powrót w wielkim stylu co? No dobra tam coś tam i wgl podanie super, 9 punkt naj ❤️ i wsm to ideolo i bajka nooo...

Na Yes jestem mordo i nooo... eeee... jak Cię przyjmą to może wróce... 1 którego wybiorą sprawiedliwie? Czyżby? Koniec z randomami?

• Super 1

Aktywnosc na serwerze: -

Komendy: +

Zdania: +

Opis: Niby wszystko  wychodzi na tak lecz.. niektóre rzecyz maja wieksza waga niż inne np. AKTYWNSC NA SERWERZE, To jeżeli ktoś nie jest aktywny to jak ma pomagać.

Jestem na:  NEUTRAL / TAK

neu.png

Edited by Guest

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy