Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Strilix

Strilix
 Share

Message added by Vaster

§1.4 Tytuł wątku musi wyglądać następująco: [Podanie] nick

Poprawiłem

Recommended Posts

1. Nick: Strilix
2. Imię: Maciej
3. Wiek: 20, tak wiem stary już jestem😄 (Weryfikacja wieku na priv z administracją)
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?: Bardzo krótko, 7dni lecz mam zamiar kontynuować grę na bardzo długo.
5. Masz mikrofon i TS3? Posiadam również Discorda
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?: Oczywiście lecz kilka lat temu gdzie grałem zaawansowanie prowadząc swój własny serwer
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?: Wracając po pracy mam kilka godzin conajmniej na grę, oraz pomoc innym.
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?: Absolutnie
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?: Myślę że przyda się wam dojrzała osoba na to stanowisko, która będzie należycie pełnić swoje obowiązki. Chciałbym pomoc administracji pomagając nowym graczom tłumacząc jak zacząć grę. Kiedyś grałem zaawansowanie gdzie byłem w administarcji nie jednego serwera, oraz prowadziłem własny serwer, lecz z przyczyn osobistych musiałem go zamknąć.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): A więc mam na imię Maciek, co można przeczytać na początku podania. Skończyłem szkołę i aktualnie pracuje w swoim zawodzie mechanika samochodowego. Po rocznej przerwie powrócił do gry i szukałem odpowiedniego serwera, lecz nie mogłem znaleźć, aż wkońcu znalazłem crafted. Chciałbym na tym serwerze rozwinąć znajomości oraz mieć z kim pograć oraz pogadać na team speaku.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy?: Tak wszystkie dokładnie.
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):
- /d zaufaj: dodajemy do działki gracza pozwalając mu budować kiedy jesteśmy offline
- /d dodaj: dodajemy do działki gracza pozwalając mu budować kiedy jesteśmy tylko online
- /d polacz: łączymy działki jeżeli mamy ich kilka w jedną (komenda dla Vip/Svip
- /d ban: zabraniamy wkraczać danemu graczowi wchodzic na teren naszej działki
- /d chat: włączamy lub wyłączamy chat na działce dla graczy którzy na niej przebywają (działa tylko gracze muszą być na tej samej działce)

Znam również wiele innych komend działających na serwerze, z których administracja może mnie przepytać na priv, o ile przejdę dalej😉

Edited by Strilix

Jesteś nowy, ale nie przejmuj się ocenami negatywnymi, ponieważ stali gracze nie lubią nowych, lecz ja widzę w nich potencjał, tak jak w tobie. Osobiście widuję Cię średnio często, lecz pomagasz. Komend mało, ale są to wymagane, wiek jest na plus. Moja końcowa ocena jest pozytywna.

No więc tak, po zdyskwalifikowaniu mnie z II Etapu dostałem złego humoru więc trochę nie chce sobie przypominać tego, wiąże się to z brakiem aktywności na serwerze. Grasz od 2 dni, jest to mały czas na zapoznanie się z użytkownikami serwera więc to jest na pewno na duży minus. Zdania są dobrze napisane, z tym chyba nie miałeś problemu zważając na wiek. Komend nie oceniam ponieważ jest to pewien dodatek weryfikacyjny twą znajomość z komendami. 

Osobiście jestem na Tak z małym minusem który tworzy staż. Myślę że moja ocena nie wpłynie dużo na rozpatrzenie podania, lecz na pewno udowodni ci że ja jestem za Przyjęciem :) Życzę Powodzenia w dalszych działaniach. 

• Super 1

Jestem na Nie.

Dlaczego?

Grasz od dwóch dni - Widziałeś kiedyś Helpera, który grał na serwie od dwóch dni? Owszem, był jeden, ale dostał degrada po kilku dniach.

Wypisałeś podstawowe komendy, to by przeszło w początkach serwera, kiedy na gwałt potrzebni byli Helperzy, teraz by to nie przeszło.

Tak, czy owak powodzenia.

Edited by CafeKaskada

23 minuty temu, CafeKaskada napisał:

Jestem na Nie.

Dlaczego?

Grasz od dwóch dni - Widziałeś kiedyś Helpera, który grał na serwie od dwóch dni? Owszem, był jeden, ale dostał degrada po kilku dniach.

Wypisałeś podstawowe komendy, to by przeszło w początkach serwera, kiedy na gwałt potrzebni byli Helperzy, teraz by to nie przeszło.

Tak, czy owak powodzenia.

Kłania się czytanie ze zrozumieniem przy komendach, wypisalem wymagane, a nie napisałem że więcej nie umiem czy nie pamiętam, tylko że z reszty mogę się wyspowiadac administracji, dzisiaj mija czwarty dzień i nie każdy nowy który wbija na serwer jest zielony bo nie jeden serwer działa na takich samych lub podobnych komendach jak już wspominając prowadziłem własny serwer który sprzedałem z powodów prywatnych 😉

1 minutę temu, Strilix napisał:

Kłania się czytanie ze zrozumieniem przy komendach, wypisalem wymagane, a nie napisałem że więcej nie umiem czy nie pamiętam, tylko że z reszty mogę się wyspowiadac administracji, dzisiaj mija czwarty dzień i nie każdy nowy który wbija na serwer jest zielony bo nie jeden serwer działa na takich samych lub podobnych komendach jak już wspominając prowadziłem własny serwer który sprzedałem z powodów prywatnych 😉

To może w ogóle napisz ,,wiem, jak powinno wyglądać podanie, wyobraźcie sobie, że je napisałem". Jeśli znasz więcej komend to napisz, chociaż na twoim miejscu najpierw bym trochę pograł, a potem pisał podanie.

1 minutę temu, CafeKaskada napisał:

To może w ogóle napisz ,,wiem, jak powinno wyglądać podanie, wyobraźcie sobie, że je napisałem". Jeśli znasz więcej komend to napisz, chociaż na twoim miejscu najpierw bym trochę pograł, a potem pisał podanie.

Nie mam zamiaru prowadzić bezsensownych odpowiedzi, jesteś na nie okej to jest twoja opinia, po prostu poczekam na wypowiedź administracji😊

• Vaster changed the title to [Podanie] Strilix
  • 2 weeks later...

Jak zwykle; zacznijmy od negatywów.

-Pragnę się przyczepić do braku kropek oraz przecinków.

-Wiele zdań jest źle złożonych stylistycznie.

- W kilku miejscach rzucił mi się w oczy brak kresek nad znakami polskimi.

- Krótki czas gry na serwerze

- Pisząc podanie można się postarać i napisać więcej komend. To doskonale wpływa na odbiór podania. 

- Podanie wygląda jakby nie chciało Ci się go pisać.

Pozytywy:

- Wiek.

- Brak kar.

- Posiadasz doświadczenie w pełnieniu takiej funkcji.

Jestem na nie +.

Powodzenia.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy