Jump to content

[Archiwum] [Przyjęte] [Podanie] [Lider] Spakery

Recommended Posts

Imię: Filip

Czytałeś Regulaminy i je akceptujesz? Tak, akceptuję regulamin klubu (Tak, i zńam crafteda muszę to napisać xd) 

Czy zależy Ci na tej Randze: Tak zależy mi na tej randze, ponieważ lubię prowadzić kluby. Znamy się dość długo i chyba najbardziej sobie ufamy. 

Co wniesiesz do klubu? Do klubu wniósłbym kulturę oraz dobrą postawę. Kierowałbym klubem jak najlepiej aby się powiększał o nowych członków jak i o nowe możliwości. 

Coś o sobie (min. 3 rozbudowane zdania): Witam, jak już powyżej mówiłem nazywam się Filip i pochodzę z Warszawy. Jestem młodym oraz ambitnym dzieckiem dwudziestego pierwszego wieku. Fascynuje się motoryzacją, sportem, informatyką, muzyką jak i policją. Idąc dalej moim instrumentem na którym gram już 6 lat jest fortepian/pianino. Uwielbiam patrzeć na silnik z wielką mocą samochodu z 1985 roku. Te hobby zapoczątkował moja rodzina, tata, dziadek kończąc na wujku. Dziedziną sportową którą również podkreślam jest Piłka nożna oraz Piłka ręczna. Wszystkie moje zainteresowanie są warte i zawsze będę je szlifował. Policja jest dla mnie bardzo znana. Często oglądam kryminalne filmy związane z wydziałem kryminalnym. Moja osobowość jest ceniona u moich rówieśników więc jestem osobą pełną zaangażowania w wykonywaną przez mnie prace.

Edited by Adik_

No widzę ze potraktowaleś to na poważnie, zdań dużo, ufam Ci chyba najbardziej na serwerze,  to stary wzór Ale jest git, ponieważ  dzisiaj zmieniłem, myślę że jest to oczywiste

image.png.763ab9622fd95f737b60f811c718a510.png

Przynajmniej tu będziemy razem w "administracji" ;)

Edited by Adik_

• adis locked this topic
  • Guest changed the title to [Archiwum] [Przyjęte] [Podanie] [Lider] Spakery
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy