Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] _PixeleQ

mavku_89
 Share

Recommended Posts

1. Nick: _PixeleQ

2. Imię: Maciej

3. Wiek: 14 lat 

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Na serwerze gram od 4 miesięcy.

5. Masz mikrofon i TS3? Posiadam mikrofon, TS3 i discorda.

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Niestety nie.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? W tygodniu pełnił bym ok. 4 godzin, a w weekendy nawet 6 godzin.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?

Na serwerze:

- Dostałem mute za wulgaryzm i flood.

- Zostałem wyrzucony za przeszkadzanie w kopalni.

- Zostałem wyrzucony za afk nie mając vipa.

Na forum:

Otrzymanie punktów ostrzeżenia za offtopic/spam (pisanie tych samych odpowiedzi pod podaniami graczy).

Otrzymanie punktów ostrzeżenia za napisanie podania przed upłynięciem 2 tygodni.

Na TS3 i na discordzie nie byłem karany. Innych kar sobie nie przypominam.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? A więc tak, gram już od dłuższego czasu i nadal sądzę, że to najlepszy polski serwer. Jestem osobą spokojną, nieśmiałą i szczerą. Moja aktywność na serwerze moim zdaniem jest całkiem dobra, a nawet świetna. Potrafię grać nawet 6 godzin dziennie i w tym czasie odpowiadać graczom na ich pytania, a także dawać odpowiednie kary za łamanie regulaminu serwera. Uwielbiam pomagać graczom, ponieważ sprawia mi to przyjemność. Mam dobre opinie wśród graczy i administracji, często pisze z graczami na /msg na różne tematy i dobrze się z nimi dogaduje. Znam wszystkie komendy dotyczące całego serwera, a także dużo skrótów. Potrafię szybko pisać na klawiaturze, co za tym idzie, że szybko odpowiadam graczom na pytania. Dobrze znam ortografię i interpunkcje.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Nazywam się Maciej. Mam 14 lat i uczęszczam do 8 klasy szkoły podstawowej. Mieszkam w województwie warmińsko-mazurskim w Pieckach. Zawsze jestem dla wszystkich miły i pomocny. Kiedy zdarzy się, że ktoś ma jakiś problem albo kłopot zawsze staram się mu jak najlepiej pomóc. Jestem człowiekiem spokojnym, nieśmiałym i szczerym. Ta szczerość niestety nie zawsze jest odbierana w pozytywny sposób przez drugą osobę. Ja jednak uważam, że każdy powinien być z drugą osobą szczery i powiedzieć jej co myśli w danej sytuacji. Przynoszę pogodny nastrój w moim otoczeniu, razem z przyjaciółmi nie potrafię się nudzić. Zawsze potrafimy znaleźć sobie ciekawe zajęcie. Tak jak każdy człowiek posiadam również wady. Jedną z nich jest niestety lenistwo. Staram się z tym walczyć, jak tylko mogę. Posiadam również zalety, często gram z kolegami w piłkę nożną, piłkę ręczną i siatkówkę. Uwielbiam spędzać wolny czas na świeżym powietrzu i przy tym słuchać hip-hopu i rapu. Lubię spotykać się z przyjaciółmi ze szkoły i nie tylko, chodzimy na spacery do parku porozmawiać na różne tematy. Jestem zabawną i komunikatywną osobą. Myślę, że potrafiłbym zachować się w każdej sytuacji. Wiem, iż aby przetrwać w życiu muszę zdobyć wykształcenie, dlatego nigdy się nie poddaję, zawsze dążę do celu nawet w trudnych sytuacjach. Mam wielu przyjaciół, którzy nigdy mnie nie opuszczą w trudnych dla mnie chwilach.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):

Wymagane komendy:

- /w usun: Taka komenda nie istnieje, można użyć komendy /w reset, aby zresetować wyspę.
- /w zapros nick: Komenda wysyła zaproszenie do gracza, który po zaakceptowaniu zaproszenia może budować na naszej wyspie, pod naszą nieobecność.
- /w coop nick: Dodaje gracza który będzie mógł budować na naszej wyspie do czasu kiedy wyjdziemy z serwera. Dostęp mają tylko [Svip/vip]
- /report: Komenda służy do zgłaszania graczy, którzy złamali regulamin. Zgłoszenia otrzymuje administracja.
- /w wykop nick: Gdy gracz znajduje się na naszej wyspie, po wpisaniu jej wyrzuca gracza z naszej wyspy na spawn.

- /skup (dokładna informacja): Komenda otwiera okno w którym znajdują się itemy, które możesz skupić klikając prawym przyciskiem myszy, naciskając item wyskakuje informacja ile chcesz skupić przedmiotu i jaką otrzymasz za nią kwotę.

Dodatkowe komendy:

Przykładowe komendy wyspy: 

-/w: Teleportuje ciebie na twoją wyspę.

-/w tp <nick>: Teleportuje ciebie na czyjąś wyspę.

-/w ulepsz: Otwiera okno wszystkich ulepszeń wyspy, np. maksymalna ilość spawnerów, powiększenie wyspy.

-/w top: Otwiera okno w którym znajduję się top 10 wysp, które posiadają najwięcej levelu wyspy.

-/w wartosc: Sprawdza ile blok doda levelu na twojej wyspie, musisz trzymać blok w dłoni.

-/w ocen 1-5: Oceniasz czyjąś wyspę od 1 do 5 punktów.

Przykładowe komendy dla [Svip/vip]: 

-/czapka: Zakłada blok na twoją głowę, musisz trzymać blok w dłoni.

-/ec: Komenda otwiera enderchesta.

-/craft: Komenda otwiera crafting.

-/sethome: Tą komendą ustawisz home w miejscu którym stoisz.

-/w ustawienia: Otwiera okno w którym znajdują się czynności, które możesz wyłączy lub włączyć dla odwiedzających na twojej wyspie.

-/farmavip: Komenda teleportuje ciebie na farmęvip, na której znajduje się 5 rodzai zwierząt.

-/strefavip: Komenda teleportuje ciebie na wyspę na której znajduje się wszystko dla [Svip/vip] np: kowadła, enchanting, osadnicy, kopalnia itp.

-/wstecz: Komenda teleportuje ciebie w miejsce śmierci.

-/feed: Komenda uzupełnia głód.

-/dzien: Komenda zmienia czas w dzień.

-/noc: Komenda zmienia czas w noc.

-/fly: Komenda włącza możliwość latania.

-/tphere <nick>: Teleportujesz gracza do siebie.

Przykładowe komendy warpów:

-/kosciol: Komenda teleportuje ciebie do kościoła, gdzie możesz wziąć ślub z innym graczem.

-/farma: Teleportuje ciebie na farmę świń.

-/generator: Komenda teleportuje ciebie w miejsce w którym znajdziesz jak zrobić generator, magiczny kilof i stoniarkę.

-/lowisko: Komenda teleportuje ciebie na łowisko, gdzie możesz łowić ryby i je sprzedawać.

-/pvp: Komenda teleportuje ciebie na pvp, gdzie możesz walczyć z innymi graczami.

-/ruletki: Komenda teleportuje ciebie na ruletki, gdzie znajdziesz wszystkie ruletki, które możesz kupić w Itemshopie.

-/kopalnia: Komenda teleportuje ciebie do kopalni, gdzie można kopać stone i minerały na poziomie 2.

Edited by _PixeleQ
oddzielenie zdania, kary

Wiek na plusik.

Komend mogło być więcej ale i tak jest ich dużo i są dobrze opisane więc plusik.

Czasem Cie widuję, ale nie widzę abyś pomagał, chociaż kiedyś pomagałeś.

Kary to tak +/-

Jestem na TAK!

Edited by Traygon
  • Lubię to! 1

Zdania: +

Ortografia: +

Widywanie: +/-

Pomoc: -

Czas na serwerze: +

Styl i czytelność podania: +

Opis: No powiem tak.. Podanie jest odpowiednie lecz za bardzo nie widziałem tej pomocy ( niewykluczony zbieg okoliczności ). No jak pisałem podanie jest odpowiednie ale ta pomoc daje tego minusika. Wieże, że się to poprawi!!

Jestem na: TAK

TAK.png

Edited by Guest

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy