Jump to content

Zarabianie

Castorama
 Share

Recommended Posts

Cześć, przychodzę dziś z tematem poruszonym na skyblocku, dotyczącym zarabianiu na jajkach, dziś podobno zostało usunięte. Wiem że to bardzo ułatwiało zarabianie itd...

lecz czy naprawdę to jest dobry pomysł? Żeby coraz bardziej zniechęcać ludzi do grania? Bo teraz jest naprawdę trudno zarobić 1k...tylko na uprawach co może się stać męczące, tak samo z kopaniem kamienia. Nie mówię że muszą zwrócić to zarabianie, to chociaż niech powiększą zarobki w skupie np. pszenica czy burak. W sumie większość graczy tylko na jajkach zarabiało, co myślicie o

tym? Napiszcie pod postem...

• Lubię to! 2

Ja myśle, ze powinni, to przywrócić, ponieważ, tak jak mówisz „ciężko jest zarobić 1k” a nie każdy gra 24/7, żeby ciagle kopać, nieważne czy ktoś będzie bogaty czy nie, proste kto nie ma ulepszeń nie ma udogodnosci.

• Super 1

Zostało to usunięte ponieważ gracze zarabiali za szybko, oraz gdy cały serwer by takie mechanizmy zrobiło to by lagowało tryb.

A jeżeli nie możecie spędzić 5/10 minut na kopaniu kobla żeby przynajmniej trochę zarobić to już wasz problem.

Edited by Hokoko321
  • Super 1
  • Zły 1

W dniu 3.11.2019 o 18:55, Hokoko321 napisał:

Zostało to usunięte ponieważ gracze zarabiali za szybko oraz, gdy cały serwer by takie mechanizmy zrobiło to by lagowało tryb.

A jeżeli nie możecie spędzić 5/10 minut na kopaniu kobla żeby przynajmniej trochę zarobić to już wasz problem.

też prawda :/

• Zły 1

W dniu 3.11.2019 o 18:55, Hokoko321 napisał:

Zostało to usunięte ponieważ gracze zarabiali za szybko oraz, gdy cały serwer by takie mechanizmy zrobiło to by lagowało tryb.

no fajnie że przez te 5/10min. możesz zarobić z 1k,

a sami mówicie że nie można kopać na afku...logiczne,

przez takie rzeczy zaczyna po prostu to się nudzić,

a serwer i tak zawsze będzie miał lagi

• Lubię to! 1
  • Wow 1

W dniu 8.11.2019 o 15:25, x_MyOmEr_x napisał:

no fajnie że przez te 5/10min. możesz zarobić z 1k,

a sami mówicie że nie można kopać na afku...logiczne,

przez takie rzeczy zaczyna po prostu to się nudzić,

a serwer i tak zawsze będzie miał lagi

Jakbyś kopał na afku to byś otrzymał karę więc logiczne, oraz lepsze jest kopanie te kobla 5/10min. Niż tworzenie mechanizmów przez które po 5/10 minutach masz nie wiem ile zarabialiście na tym ale powiedzmy 5k. A to że masz lagi to pewnie przez to że masz słaby komputer ja natomiast w minecrafcie nie mam lagów więc to nie jest wina serwera. 

Edited by Hokoko321

2 minuty temu, Hokoko321 napisał:

Jakbyś kopał na afku to byś otrzymał karę więc logiczne oraz, lepsze jest kopanie te kobla 5/10min. niż tworzenie mechanizmów przez które po 5/10 minutach masz nie wiem ile zarabialiście na tym ale powiedzmy 5k. A to że masz lagi to pewnie przez to że masz słaby komputer ja natomiast w minecrafcie nie mam lagów więc to nie jest wina serwera. 

Ostatnio pjo wyłączył sky na pare minut by naprawić lagi,więc gdzie tu można powiedzieć że mam słabego kompa...?

• 2 weeks later...
W dniu 11.11.2019 o 16:37, Hokoko321 napisał:

Jakbyś kopał na afku to byś otrzymał karę więc logiczne oraz, lepsze jest kopanie te kobla 5/10min. niż tworzenie mechanizmów przez które po 5/10 minutach masz nie wiem ile zarabialiście na tym ale powiedzmy 5k. A to że masz lagi to pewnie przez to że masz słaby komputer ja natomiast w minecrafcie nie mam lagów więc to nie jest wina serwera. 

ja mam tylko lagi na SKy na innych serwach nie (i mam na SV)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
W dniu 11.11.2019 o 16:37, Hokoko321 napisał:

Ja popieram hokoko ponieważ ja gram tak dwie A cztery godzinki dziennie i zarabiam bardzo dużo (Tak 20k-50k)

Więc też to zbyt pomaga graczom i trzeba zasłużyć na bogactwo 😃

• 3 months later...
  • 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy