Castorama Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Cześć, przychodzę dziś z tematem poruszonym na skyblocku, dotyczącym zarabianiu na jajkach, dziś podobno zostało usunięte. Wiem że to bardzo ułatwiało zarabianie itd... lecz czy naprawdę to jest dobry pomysł? Żeby coraz bardziej zniechęcać ludzi do grania? Bo teraz jest naprawdę trudno zarobić 1k...tylko na uprawach co może się stać męczące, tak samo z kopaniem kamienia. Nie mówię że muszą zwrócić to zarabianie, to chociaż niech powiększą zarobki w skupie np. pszenica czy burak. W sumie większość graczy tylko na jajkach zarabiało, co myślicie o tym? Napiszcie pod postem... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_In0_ Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Ja myśle, ze powinni, to przywrócić, ponieważ, tak jak mówisz „ciężko jest zarobić 1k” a nie każdy gra 24/7, żeby ciagle kopać, nieważne czy ktoś będzie bogaty czy nie, proste kto nie ma ulepszeń nie ma udogodnosci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOPOV7 Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Fajnie by było jakby zostało to przywrócone, ponieważ zbieranie cobla za tak małą cenę zabiera wiele czasu, żeby dobić do tysiąca dolarów. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_In0_ Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 42 minuty temu, IOPOV7 napisał: Fajnie by było jakby zostało to przywrócone, ponieważ zbieranie cobla za tak małą cenę zabiera wiele czasu, żeby dobić do tysiąca dolarów. +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hokoko321 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 (edited) Zostało to usunięte ponieważ gracze zarabiali za szybko, oraz gdy cały serwer by takie mechanizmy zrobiło to by lagowało tryb. A jeżeli nie możecie spędzić 5/10 minut na kopaniu kobla żeby przynajmniej trochę zarobić to już wasz problem. Edited July 25, 2020 by Hokoko321 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obcy Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 No nwm czemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exstrem Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Ja nigdy nie miałem żadnej farmy jaj, a miałem duży sklep na którym zarabialem Dużo Kasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam_3 Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 W dniu 3.11.2019 o 18:55, Hokoko321 napisał: Zostało to usunięte ponieważ gracze zarabiali za szybko oraz, gdy cały serwer by takie mechanizmy zrobiło to by lagowało tryb. A jeżeli nie możecie spędzić 5/10 minut na kopaniu kobla żeby przynajmniej trochę zarobić to już wasz problem. też prawda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castorama Posted November 8, 2019 Author Share Posted November 8, 2019 W dniu 3.11.2019 o 18:55, Hokoko321 napisał: Zostało to usunięte ponieważ gracze zarabiali za szybko oraz, gdy cały serwer by takie mechanizmy zrobiło to by lagowało tryb. A jeżeli nie możecie spędzić 5/10 minut na kopaniu kobla żeby przynajmniej trochę zarobić to już wasz problem. no fajnie że przez te 5/10min. możesz zarobić z 1k, a sami mówicie że nie można kopać na afku...logiczne, przez takie rzeczy zaczyna po prostu to się nudzić, a serwer i tak zawsze będzie miał lagi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adis Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Ja nigdy nie miałem czegoś takiego, a zarabialem na np. Licytacjach, a poza tym byłyby giga lagi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hokoko321 Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 (edited) W dniu 8.11.2019 o 15:25, x_MyOmEr_x napisał: no fajnie że przez te 5/10min. możesz zarobić z 1k, a sami mówicie że nie można kopać na afku...logiczne, przez takie rzeczy zaczyna po prostu to się nudzić, a serwer i tak zawsze będzie miał lagi Jakbyś kopał na afku to byś otrzymał karę więc logiczne, oraz lepsze jest kopanie te kobla 5/10min. Niż tworzenie mechanizmów przez które po 5/10 minutach masz nie wiem ile zarabialiście na tym ale powiedzmy 5k. A to że masz lagi to pewnie przez to że masz słaby komputer ja natomiast w minecrafcie nie mam lagów więc to nie jest wina serwera. Edited July 25, 2020 by Hokoko321 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castorama Posted November 11, 2019 Author Share Posted November 11, 2019 2 minuty temu, Hokoko321 napisał: Jakbyś kopał na afku to byś otrzymał karę więc logiczne oraz, lepsze jest kopanie te kobla 5/10min. niż tworzenie mechanizmów przez które po 5/10 minutach masz nie wiem ile zarabialiście na tym ale powiedzmy 5k. A to że masz lagi to pewnie przez to że masz słaby komputer ja natomiast w minecrafcie nie mam lagów więc to nie jest wina serwera. Ostatnio pjo wyłączył sky na pare minut by naprawić lagi,więc gdzie tu można powiedzieć że mam słabego kompa...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam_3 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 W dniu 11.11.2019 o 16:37, Hokoko321 napisał: Jakbyś kopał na afku to byś otrzymał karę więc logiczne oraz, lepsze jest kopanie te kobla 5/10min. niż tworzenie mechanizmów przez które po 5/10 minutach masz nie wiem ile zarabialiście na tym ale powiedzmy 5k. A to że masz lagi to pewnie przez to że masz słaby komputer ja natomiast w minecrafcie nie mam lagów więc to nie jest wina serwera. ja mam tylko lagi na SKy na innych serwach nie (i mam na SV) Link to comment Share on other sites More sharing options...
McKruk Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 (edited) Dobrym pomysłem byłoby dodanie tego spowrotem. Szczególnie dla nowych graczy... PS. Jak zdobywać punkty reputacji? Edited November 23, 2019 by McKruk Niedopowiedzenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
_In0_ Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 W dniu 23.11.2019 o 13:03, McKruk napisał: Dobrym pomysłem byłoby dodanie tego spowrotem. Szczególnie dla nowych graczy... PS. Jak zdobywać punkty reputacji? Ktos musi ci dać reputacje np. Haha Wow Super i już masz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mucha Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Jest to słaby pomysł nie chodzi mi o lagi z tym związane ale o ilość pieniędzy z tych farm. Co nie che się wam znaleźć innego sposobu na zarobek? Jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin [BPVP] VermontPolska Posted January 21, 2020 Junior Admin [BPVP] Share Posted January 21, 2020 Najlepiej wymyślić coś oryginalnego, co ludzie będą kupować. Albo znaleźć sposób na pozyskiwanie czegoś cennego w łatwy sposób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pszczolkamaja112 Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 W dniu 2.11.2019 o 18:14, IOPOV7 napisał: Fajnie by było jakby zostało to przywrócone, ponieważ zbieranie cobla za tak małą cenę zabiera wiele czasu, żeby dobić do tysiąca dolarów. +100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FumfelFalafel Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 według mnie powinni to zostawić ;c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolo00 Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 W dniu 11.11.2019 o 16:37, Hokoko321 napisał: Jakbyś kopał na afku to byś otrzymał karę więc logiczne oraz, lepsze jest kopanie te kobla 5/10min. niż tworzenie mechanizmów przez które po 5/10 minutach masz nie wiem ile zarabialiście na tym ale powiedzmy 5k. A to że masz lagi to pewnie przez to że masz słaby komputer ja natomiast w minecrafcie nie mam lagów więc to nie jest wina serwera. Ja popieram hokoko ponieważ ja gram tak dwie A cztery godzinki dziennie i zarabiam bardzo dużo (Tak 20k-50k) Więc też to zbyt pomaga graczom i trzeba zasłużyć na bogactwo 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomanski_tm Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 no mi sie latwo zdobywa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinigami Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją, skontaktuj się z Administracją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts