Jump to content

[ODRZUCONE] [Propozycja] Trollowanie

LakiYT67
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick: LakiYT67
2. Nazwa propozycji: Trollowanie
3. Opis: Dodanie trollowania na serwer to był by dobry pomysł by zachęcić graczy do grania na tym serwerze
4. Dlaczego akurat to: przez tą propozycje serwer byłby jeszcze bardziej aktywniejszy!

Pozdrawiam 
Edited by LakiYT67

Zaczynając od tego że jest to nie zgodne z regulaminem oraz nie jest kompatybilne z zachęceniem do grania. Mija to się z celem gry i jakiejkolwiek rozgrywki. Pomyśl sobie że grasz na działce i wykonujesz jakąś czynność a Moderator ci nagle spawni 100 mobów które ciebie biją. Fajnie by tak było? No myślę że nie. Te twoje przyciąganie do gry graczy by było odwrotne. 

Jestem na Wielkie Nie. 

Coś od mnie, jeżeli piszesz propozycje to pomyśl nad tym a dopiero pisz. Bo ta propozycja nie ma sensu :L

• 2 years later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy