Jump to content

[unBan] mati2209

xMatiuszeqq
 Share

Recommended Posts

1. mati2209

2. SzoteQ

3. Ban permanętny

4. 1.11.2019r.

5. Jakaś osoba pisząca na chacie CZY ZNACIE JAKIŚ SERWER NA KTÓRYM MOŻNA POGRAĆ W BED WARS?

a ja chciałem być miłym i napisałem na jakim serwerze może pograć i dostałem mute na 1 dzień a potem bana 

ja rozumiem że w regulaminie jest napisane że nie wolno reklamować serwerów ale chciałem byc dobrym graczem i powiedziec... mute by mi wystarczal na pouczenie... jezeli jakis z adminow to czyta to prosze o zrozumienie i wysluchanie i nie odrzucenie tego jezeli zlitujecie sie to juz wiecej tak nie zrobie... jestem milym i grzecznym graczem i zrozumcie ze w tej sytuacji tez chcialem byc mily wiec mam nadzieje ze odbanujecie mnie... a jak tak to przysiegam na zycie mojej mamy i na boga ze juz nigdy sie tak nie zdarzy pozdrawiam cala administracje

6. bo chcialbym sobie jeszcze pograc to moj 1 raz i mam nadzieje ze tego nie odrzucicie :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy