Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Smaug

I_I
 Share

Recommended Posts

1. Nick : Smaug

Imie  : Alan

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? :  Ogl. grałem przez rok z Nickiem ,,Makarac" od tygodnia jestem ,,Smaug" gdyż z Nickiem ,,makarac" mam złe wspomnienia 

5. Masz mikrofon i TS3 ?             : Mam mikrofon, TS3 I Discord

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcje? : Pełniłem przez krótki czas na serwerze kolegi

7. Ile poświeciłbyś dziennie czasu na pełnienie obowiązku Helpera ? : 2/3 godziny dziennie w weekendy nawet 6 godzin

8. Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl ? : Nie przypominam sobie takiej sytuacji ale by nie dam sobie reki uciąć.

9 Dlaczego mielibyśmy Ci przyjąć ( min. 5 rozbudowanych zdań)? : Uważam, że jestem wystarczająco dojrzały by pełnić funkcje Helpera. Na gre poświęcam sporo czasu, oraz można mi zaufać.

Jestem bardzo pomocny graczom i nie używam wulgaryzmów. Od roku moim Hobby jest programowanie gier w notatniku (Programie wbudowanym w komputerze) . Jestem koleżeński, oraz nie 

popełniam błedów ortograficznych.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań) : Nazywam się Alan pochodze z Gdańska chodze do 8 klasy . Moim zainteresowaniem jest muzyka oraz taniec, od 4 lat gram na Fortepianie.

W następnym roku ide  do technikum pod profilem informatyczno-fizycznym. moją główną pasją jest programowanie gier w przyszłości chciałbym pracować w jakiejś zagranicznej 

korporacji zajmującej się grami. Naleze do grupy lepiej uczących się uczniów. Na nauke nie poświęcam dużo czasu, ba w ogóle się nie ucze, po prostu uważam na lekcjach. 

Moją ulubioną grą jest minecraft.

11. Przeczytałes/aś  regulaminy?  Tak

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane

-/w usun                                  Taka komenda nie istnieje, ale za to jest komenda /w reset która powoduje usuniece wyspy oraz wyczyszczenie całego ekwipunku. Po resecie zostajemy przekierowanie

na Spawn. Gracz ma prawo do 3 resetów

-/w zapros nick:                    Gracz do którego została wysłana ta komenda otrzymuje propozycje dojścia do czyjejś wyspy. Gracz musi zatem wpisać /is accept                 

-/w coop nick                        Gracz z ranga Vip+ może użyć komendy /w coop nick  która odpowiada za dodanie gracz do wyspy do momentu naszego wylogowania się z serwera

-/report:                                 Wysyłana jest informacja do administracji serwera o złym zachowaniu graczy

-/ w wykop nick:                   gracz zostaje przeteleportowany na spawn 

-/skup (dokładna informacja) Tabela w której gracze mogą skupywać przedmioty dostając w zamian za nie pieniądze Vip+ ma  dostp do komendy /skupvip ceny za sprzedawane surowce 

są większe.

POMOCNE KOMENDY

-/pomoc                Wszystkie informacje dotyczące gry

-/odbierz                Gdy kupimy cos w sklepie na crafted.pl by odebrać np. ruletke /konto vip  należy wpisac /odbierz

-/w poziom            Sprawdza poziom wyspy

-/w ocen 1/5           Pozwala ocenić wysp na której się znajdujemy w skali od 1 do 5  co 300 sekund

-/w biom                Leader wyspy może zmienić Biom wyspy (oczywiście za opłatą)

-/w wartość           Sprawdza wartość bloku trzymanego w rece 

-/w ban                  Zablokowanie gracza na wyspie

-/w unban             odblokowywuje gracza na wyspie

-/pomoc nether        Wszystkie informacje dotyczące netheru

-/pomoc ekonomia  Wszystkie informacje dotyczące sklepu/skupu

-/cg                             Wyskakuje tabela w  której można kupić przedmioty za walute CraftedGems

-/w ulepsz                 Wyskakuje tabela z różnymi możliwościami ulepszania wyspy

-/regulamin              Zbiór  zasad panujących na serwerze 

Komendy dla Vip

/ulecz      komenda dziki której vip może  się uleczyć

/farmavip  Farma z większą ilością mobów niż na /farma

/kit kluczvip   klucz do ruletki vip który otrzymuje się co 24 goziny

/strefavip        Strefa stworzona z myślą o vipach znajduje się w niej np. kowadło enchant na 30 lvl

w coop nick   Ma możliwość do  dodania gracza tymczasowo na wyspe

Komendy dla Svip

/fly                  Możliwość latania

/czapka          Mozliwosc założenia na głowe dowolnego bloku

/dzień             Możliwość zmiany czasu

/kit kluczsvip  Klucz do ruletki Svip który otrzymuje się co 24 godziny

/ulecz              Komenda dzięki której svip może się uleczyc

/kit svip          Svip otrzymuje diamentowy set oraz narzędzia bloki diamentów bloki żelaza i bloki złota

/tpahere nick     Svip ma dostep do tepania graczy do siebie

Pozostałe Komendy

/w tp nick                teleportacja na wyspe gracza z tabliczką [Witaj]

/tpa nick                 teleportacja do miejsca gdzie akutalnie znajduje się gracz

/tpaccept                zaakceptowanie komendy /tpa nick

/is coop accept     Zaakceptowanie proponowanego coopa na wyspe

/w  top                     Pokazuje top 10 wysp pod względem lvl

/Kosciol

/partner poslub nick        wysyłanie propozycji o ślubie

/ partner prezent             wręcza się prezent poślubionej osobie 

/partner chat                   prywatny chat z parterem

/tp parter                         teleportacja do twojego partnera

/partner rozwód            Rozwod z obecnym parterem.

• Super 1
  • Haha 1

Mimo, ze na serwerze nie gram, to ocenie.
Cale podanie mi sie zle czyta, komendy sa slabo napisane, nie wiedziales co to zawartosci, wiec to tez swiadczy o tym, ze jestes nieogarniety.
Na nie, powodzenia.

Joł joł, 

Panie Alanie, pierwszym punktem będą zdania. Nie są one jakoś bardzo rozwinięte, lecz są spoko. Przechodząc do minusów, nie wiedziałeś co to jest zawartość. Wiem że czasami nowe osoby tego nie wiedzą, ale zawsze warto zapytać o to moderatora który z chęcią ci pomoże. Nic nie wywnioskuje z twego czasu gry, ponieważ nie opisałeś tego. Jedyne to co znamy to twoje nicki. Jestem na Neutral z pochyleniem na Nie. Pomyśl o zmianach na podaniu jak i w grze :)

Zdania: +

Widywanie na serwerze: -

Ortografia: +

Komendy: +

Styl podania: ESTETYCZNY I CZYTELNY: +

Opis: Ogólnie to ja jestem na TAK ponieważ wszystko jest okej, tylko ta aktywność większa i dla mnie ideał HELPER!

Jestem na: TAK

Bez tytułu.png

Wiek +/-, ponieważ nie jesteś zbytnio ogarnięty... 
Widuję  +/-
Już zaliczę ci te komendy... +
Na serwerze nie jesteś zbyt miły... Sytuacja sprzed 20 minut? Wykłócałeś się o to, że nie miałam prawa Cię upomnieć, gdy użyłeś zbyt dużo capsa... -
Nie pomagasz -
Styl podania, interpunkcja, etc. +/-
Wróżę Ci dobrze, ale obecnie jestem na nie. Spróbuj może następnym razem, powodzenia. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy