xTzamya 197 Posted November 6 (edited) ...Cóż, od momentu kiedy ostatni raz tu byłam, minęło trochę czasu. Nie wspominając już o mojej starej 'galerii' z dwoma słabej jakości rysunkami. Aczkolwiek czas wciąż leci nieustannie, ja się odrobinę polepszyłam w tym moim 'bazgraniu', niedawno założyłam DevianArt'a... Do rzeczy. Jestem tutaj aby pokazać wam parę moich rysunków, widoczny progress. Może wrzucę jeszcze parę.. starych w spoilery, bo są okropne. Niegłupim pomysłem byłoby dopisywanie dat do moich rysunków, w jaki sposób były narysowane. Niestety co do czasu ile mi zajęły może być problem, więc to pominę. Wspomnę, iż wciąż mam 12-naście lat, więc patrząc na stare rysunki z 2016 nie bądźcie zdziwieni. Postaram się te w moim najnowszym folderze załączyć od najstarszego, aż dojdę do najnowszego i wtedy dodać stare w spoiler. Zawsze podpisuję się jako PD. Miłego oglądania, a za uwagę dziękuję.tak często nazywam rysunki losowymi nazwami. don't judge me przyszykowany wzór dla mnie: Tytuł: Data: Jak: Coś o rysunku/coprighty: Tytuł: 'Rose Angomite' Data: 30.08.2019 Jak: Rysowane myszką komputerową w PTS. Coś o rysunku/copyrighty: Postać należy do mnie. Tytuł: 'Drowned' Data: 30.08.2019 Jak: Myszka komputerowa, PTS Coś o rysunku/coprighty: Postać należy do mnie. ale cringe mnie łapie patrząc na to Tytuł: 'Cave Smol' Data: 2.09.2019 Jak: Kartka, kredki, czarny cienkopis... korektor... Coś o rysunku/coprighty: Postać należy do mnie. Tytuł: 'Russian Blue Angomite' Data: 21.09.2019 Jak: Tablet graficzny, pierwszy rysunek, PTS Coś o rysunku/coprighty: Postać należy do °《♡ βεε ♡》°#9227 na discordzie. Tytuł: 'Specie Art' Data: 02.10.2019 Jak: Tablet graficzny, PTS Coś o rysunku/coprighty: Postać należy do mnie. Tytuł: Brak tytułu. Data: 03.10.2019 Jak: Tablet graficzny, PTS Coś o rysunku/coprighty: Postać należy do Weronika Grula na Facebooku. Tytuł: 'Rainbow Quartz 2.0' Data: 12.10.2019 Jak: Tablet graficzny, PTS Coś o rysunku/coprighty: Postać jest z kreskówki Steven Universe. Tytuł: Brak tytułu. Data: 15.10.2019 Jak: Tablet graficzny, PTS Coś o rysunku/coprighty: Postać należy do °《♡ βεε ♡》°#9227 na discordzie. Tytuł: 'Sapphire Angomite' Data: 27.10.2019 Jak: Tablet graficzny, PTS Coś o rysunku/coprighty: Posatć należy do mnie, mój kochany szafirek Tytuł: 'Trans Angomite' Data: 27.10.2019 Jak: Tablet graficzny, PTS Coś o rysunku/coprighty: Postać należy do уєє нαω мσитαиα мαи#1073 na discordzie. Tytuł: 'Meeting with blender' Data: 3.11.2019 Jak: Tablet graficzny, PTS Coś o rysunku/coprighty: Postać należy do mnie. Na początku miał być to szybki szkic 'meme', ale finalnie zrobiłam lineart... kolory... pseudo cienie bo cieniować nie umiem. Wersja zacenzurowana. Tytuł: 'Snow Monster X' Data: 11.06.2019 (dzień w którym to piszę) Jak: Tablet graficzny, PTS Coś o rysunku/coprighty: #mataraspecies, postać należy do mnie, rasa jest przypisana do #mataraspecies prawdopodobnie na Instagramie. Jestem z tego dumna tak bardzo Tytuł: 'Woods Waspie Tank' Data: 07.11.2019 Jak: Tablet graficzny, PTS Coś o rysunku/coprighty: Postać należy do mnie ;V właśnie zauważyłam literówkę, nic porządnie nie potrafię zrobić X D Higly Highly Tytuł: 'Phoenix Waspie Smol' Data: 08.11.2019 Jak: Tablet graficzny, PTS Coś o rysunku/coprighty: Jak na razie należy do mnie ;VVV A więc, ~~~~~~~~ Strefa rysunków starszych niż te powyżej ~~~~~~~~ ...Demony przeszłości. Bez dat. Bo nie. Spoiler Oraz spoiler dla W.i.P których nigdy nie skończę. Spoiler Przypominam, że niektóre rysunki są gorsze, niektóre lepsze, a ja wciąż mam 12 lat. Jeśli ktoś się uprze 'to nie Twoje' to niech wyszuka w google grafika, trafi na mojego DA i niech zobaczy Ten post będzie updateowany z czasem, kiedy będę rysować, nie rysuję systematycznie. Mam bardzo dużo prac ledwo zaczętych W.i.P, ale po co komu na nie patrzeć, w sumie regulamin na to niezbyt pozwala, dużo meme artów, ale to też lepiej pominąć. Jeszcze raz dzięki za uwagę, miłego dnia/nocy. Edited November 8 by xTzamya 4 3 1 Share this post Link to post Share on other sites
P4tryk3y 175 Posted November 6 12 lat? Jeśli to prawda, to serio fajne! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Traygon 106 Posted November 7 Ładne! Dałbym Ci z 8,5/10 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wiatrakk 437 Posted November 7 :xd: Narysuj mi MANa A78, ok? 1 Share this post Link to post Share on other sites
xTzamya 197 Posted December 1 Za dużo pominęłam, zbyt wiele by mi zajęło wrzucenie tego tam więć robię Uptade w odpowiedzi. Parę musiałam przyciąć, bo za dużo ważyły ;V Przez niecały miesiąc wypracowałam tylko tyle. Aktualnie pracuję nad jednym z bardziej skomplikowanych, więc yeah ;w; [Uptade 1] Spoiler 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kasumi 281 Posted December 1 Twoje rysunki są naprawdę super! Bardzo mi się podobają twoje prace. Każda ma w sobie to "coś". Jeżeli w wieku 12 lat tworzysz tak ładne prace to ja się boje (w pozytywnym znaczeniu) co będzie za 5 lat?! Ja widzę w ciągu kilku miesięcy duży progress! Z każdej pracy na każdą jest na prawdę super! Bardzo mi się podoba z drugiego twojego postu chibi jest genialna. Jest to pierwsza galeria, którą komentuje pozytywnie XD Wow, działaj jak najwięcej teraz, kiedy masz 12 lat, bo z wiekiem na wiek jest coraz mniej czasu a to naprawdę dobrze się zapowiada! 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
AdikGaming 655 Posted December 2 Rysunki są kozak Czekam na więcej 1 Share this post Link to post Share on other sites
Spakery 238 Posted December 2 Rysunki Kozackie Leci "+" 1 Share this post Link to post Share on other sites
xNiczuXsia_ 470 Posted December 2 pogchamp wecia<3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Derpa. 1311 Posted December 2 Niektóre rysunki nie są zbyt dobre, ale kurczę, mam ogromny szacunek do tego co robisz! Sam fakt ile czasu trzeba poświęcić by coś wymyślić, a jeszcze zrealizować, damn! Podobają mi się wizje które pokazałaś i trzymam mocno kciuki by Twoje umiejętności były coraz lepsze ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
3exu 605 Posted December 2 ''Woods Waspie Tank'' Well done. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Neonyre 601 Posted December 2 Wow, pierwszy raz widzę, żeby tutaj były tak dobre rysunki! Są cudne i patrząc na wiek oraz W.i.P pewnie w późniejszym czasie będą jeszcze lepsze! Czekam na więcej prac :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
WhiteCatGirl 15 Posted December 2 (edited) O Boże, ale cuda... Naucz mnie, plz xD. Ta 4 praca jest taka śliczna, i w ogóle, uwu. Razem z ludzikami powyżej wyczekuję dalszych prac<3. Edited December 3 by WhiteCatGirl 1 Share this post Link to post Share on other sites
AmazingPolArt 30 Posted Tuesday at 08:08 PM Takich dobrych prac się nie spodziewałem. Poziom bardzo dobry jak na 12 lat, liczę że będziesz dalej rysowała i sprawia Ci to dużo radości. Czekam na więcej, i powodzenia w tworzeniu coraz lepszych rzeczy. 1 Share this post Link to post Share on other sites