Jump to content

[unBan] Paczol

Guest Paczol
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick: Paczol
2. Nick osoby, która Cię zbanowała: cukinia
3. Długość bana: Pernamentny
4. Data nadania bana: 2019-11-08
5. Wyjaśnienie: Czesc dostalem bana za multikonto. W domu mam 2 braci ktorzy tez graja na serwerze Crafted.pl mamy 2 komputery jeden ma moj mlodszy brat, a drugimam z moim drugim bratem więc jak sie sprawdzi adres ip to widac kilka kont ktore byly uzywane na tym serwerze. Wszyscy mamy tak naprawde 3 wspolne konta i pozwalamy
sobie na kazdym z nich grac. Moj brat graj akurat na moim koncie Paczol i zginol przez laga serwera. Wiec sie zalogowal na swoje konto i sie spytal admina cukiniczy moze jakos pomoc. Ale tak napisal tą wiadomosc ze wynikalo z niej ze ma multikonto a my poprostu mamy 3 wspolne jak mowilem wczesniej. Gdy logowałem sie na 
moje konto Wyskoczyla mi wiadomosc o banie za multikonto.
6. Dlaczego chcesz dostać unbana? Chcialbym dostac unbana poniewaz Na serwerze mi sie dobrze gra i panuje fajna atmosfera na spawnie. Mialem też fajne itemy ktorych nie chce stracic. Z góry dziękuje.

§2.1 Użytkownik może posiadać tylko 1 konto. W przypadku, gdy na danym adresie IP gra więcej niż 1 osoba (np. brat/siostra), użytkownik powinien zgłosić ten fakt, w celu uniknięcia bana za multikonta.

Powinieneś zgłosić to w dziale "Dzielenie IP" (https://crafted.pl/forum/980-dzielenie-ip/).

Ponadto:

§2.8 Zakazane jest dzielenie i oddawanie kont.

Dlatego polecam przeczytać cały regulamin.

Jeśli chcesz napisać prośbę o unban, załóż konto na forum i napisz ją w dziale "Prośby o UnBan" dotyczącym serwera, na którym zostałeś zbanowany.

8dMNY9k.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy