Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Spakery

Spakery
 Share

Recommended Posts

1. Nick: Spakery

2. Imię: Filip

3. Wiek: 12 lat, skończone 24 Września.

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Na naszej serwerowni gram od półtora miesiąca.

5. Masz mikrofon i TS3? Tak, posiadam obie z tych potrzebnych mi rzeczy.

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję na obecnym silniku forum? Jako osoba pełnoprawna w Administracji nie, jednakże pełnie funkcję Lidera w klubie Odrzutki. 

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Moderatora Forum? Często spędzam tu większość dnia, zawsze staram się być pod telefonem aby przeglądać forum. Myślę że z jakieś 4-6 godzin dziennie.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Nie, nie byłem karany na żadnym trybie ani komunikatorze.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Posiadam wiele argumentów dla których to mnie powinniście wybrać na stanowisko Moderatora Forum. Jednym z nich jest pomoc którą staram się udzielać każdej osobie która jej potrzebuje. Zawsze stosuje się do regulaminu jak i praw z nim związanych, więc nie powinienem napotkać problemów z jego łamaniem. Potrafię przyznać się do winy dlatego jestem wzorem na naśladowanie takiej postawy. Każde ostrzeżenie słowne czy też praktyczne zawsze biorę do serca i staram się go więcej nie popełniać, gdyż dalsze próby ostrzeżeń mogą się źle skończyć. Bardzo ważnym priorytetem w mojej osobowości jest cierpliwość i doświadczenie. Doświadczenie mam duże, ponieważ wiele razy pełniłem funkcje Technika Forum, czy też takowego Moderatora. Starałbym się jak najszybciej odpowiadać na wątki jak i edytować pominięte punkty w np. podaniach, skargach etc.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Witam, jak już powyżej mówiłem nazywam się Filip i pochodzę z Warszawy. Jestem młodym oraz ambitnym dzieckiem dwudziestego pierwszego wieku. Fascynuje się motoryzacją, sportem, informatyką, muzyką jak i policją. Idąc dalej moim instrumentem na którym gram już 6 lat jest fortepian/pianino. Uwielbiam patrzeć na silnik z wielką mocą samochodu z 1985 roku. Te hobby zapoczątkował moja rodzina, tata, dziadek kończąc na wujku. Dziedziną sportową którą również podkreślam jest Piłka nożna oraz Piłka ręczna. Wszystkie moje zainteresowanie są warte i zawsze będę je szlifował. Policja jest dla mnie bardzo znana. Często oglądam kryminalne filmy związane z wydziałem kryminalnym. Moja osobowość jest ceniona u moich rówieśników więc jestem osobą pełną zaangażowania w wykonywaną przez mnie prace.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak, przeczytałem regulamin. Staram się go odświeżać co kilka tygodni dla uzupełnienia wiadomości.

Pozdrawiam Spakery

Edited by Spakery
  • Lubię to! 1
  • Super 2
  • Haha 1

Klub odpadki? TO jest wielki minus!!!

A tak na serio:

Jesteś ogarnięty, w klubie się sprawdzasz ;),a ponad to zdania są dobrze napisane i rozbudowane, brak kar.

Jestem na Tak

Edit: Zdania skopiowane "Posiadam wiele argumentów dla których to mnie powinniście wybrać na stanowisko Helpera FreeBuild." Jestem Neutralny :/

Edit 2: Zdania poprawione. Jestem na Tak

Edited by Adik_
Zmiana oceny

39 minut temu, Adik_ napisał:

A tak na serio:

Jesteś ogarnięty, w klubie się sprawdzasz ;),a ponad to zdania są dobrze napisane i rozbudowane, brak kar.

Jestem na Tak

Ja już dzisiaj się wiele razy pomyliłem :P

39 minut temu, Adik_ napisał:

A tak na serio:

Jestem na Tak

Edit: Zdania skopiowane "Posiadam wiele argumentów dla których to mnie powinniście wybrać na stanowisko Helpera FreeBuild." Jestem Neutralny :/

Nie pisałem nowych. A to są moje stare z podania na Helpera. Więc nie jest to plagiat ;)

Edited by Spakery
  • Haha 1

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy