Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Veskat

VeesK_
 Share

Recommended Posts

1. Nick: Veskat

2. Imię: Oskar

3. Wiek: 14

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?: Na serwerze gram od 2 lat z przerwami.

5. Masz mikrofon i TS3?: Tak, mam mikrofon oraz Ts3.

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję na obecnym silniku forum?: Pełniłem podobną funkcje, ale nie na tym silniku.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Moderatora Forum?: Około 2-4h, w zależności od nauki.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?: Tak, miałem ostrzeżenie na forum.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?: Ponieważ mam bardzo duże doświadczenie na serwerze. Mam bardzo dobre relacje z graczami jak i administracją. Dobrze współpracuję z osobami w grupach. Mniej więcej znam zasady funkcjonowania forum. Mam małe doświadczenie w byciu Moderatorem Forum. Jestem osobą pomocną oraz nawiązującą dobre kontakty z innymi graczami. 

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Nazywam się Oskar, uczęszczam do siódmej klasy Szkoły Podstawowej. Mieszkam w województwie Łódzkim, a konkretnie w Piotrkowie Trybunalskim. Swoją przygodę z grą jaką jest Minecraft rozpocząłem 5 lat temu. Przez ten czas sporo się dowiedziałem o jej mechanice. Pasjonuje mnie architektura oraz grafika komputerowa. Mam w planach zostać architektem. Interesuje się też wieloma innymi ciekawymi pasjami. Dążę zawzięcie do celu oraz się nie poddaję. Jestem wymagający oraz potrafię być konsekwentny. Jeśli chodzi o naukę to mam dobre oceny. 

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?: Tak, przeczytałem.

Edited by Veskat

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy