Jump to content

[PRZYJĘTE] [Podanie] Calif

Calif
 Share

Recommended Posts

1. Nick:

Calif (niegdyś Dabbe_01)

2. Imię:

Andrzej

3. Wiek:

16

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?

Od jakichś 2 lat

5. Masz mikrofon i TS3?

TS3 posiadam, ale słuchawki z mikrofonem póki co mam do wymiany. Jak już to się stanie to będę w 100% legalnym kandydatem 👍

6. Pełniłeś kiedyś podobną funkcję na obecnym silniku forum?

Ok. roku jako kidmod/moderator serwerów

7. Ile poświęciłbyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Moderatora Forum?

Mniej niż kiedyś, ale w międzyczasie jak siedzę przy komputerze to mogę ogarniać i forum. 1-2h w dni powszednie (i więcej w weekendy) dam spokojnie radę tu "pracować"

8. Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl?

Kilka warnów na forum punktowanych za 5 (flood, nieupoważnione zabieranie słowa), a na reszcie jestem czysty

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć?

Spędziłem już tutaj trochę czasu, więc administracja nabrała już do mnie zaufania, a gracze się do mnie przyzwyczaili. Błędów gramatycznych, ortograficznych itp. nie popełniam, choć czasem podwinie mi się noga np. z przecinkami. Z narzędzi moderatora coś mi w głowie zostało po tym roku pracy, więc jeśli nie nastąpiły jakieś duże zmiany w moderowaniu/działaniu narzędzi, nie trzeba mnie będzie długo doszkalać. Nie zamierzam się zmuszać do pracy, jako że piszę się na coś nieco innego i odświeżającego po siedzeniu na serwerze. Nie drę kotów z graczami i nie wszczynam zbędnych kłótni, bo po co? Poza tym, gdybym zawalił lub za bardzo przymknął oko na jakieś obowiązki, byłoby to chociaż przypomnienie dla innych moderatorów, czego nie robić aby nie podzielać takiego losu

10. Coś o sobie:

Jestem zwyczajnym nastolatkiem z małego mazowieckiego miasta, ok. 30km od lądów powiązywanych z żubrami i jazdą na świniach. Dosyć dobrze się uczę, a w przypadku wykrycia wyższego stężenia czasu wolnego w powietrzu lubię jeździć na rowerze i grać w osu. Czasem nabiera mnie też ochota na obejrzenie jakiegoś dobrego horroru albo przeczytanie thrillera (ostatnio polubiłem książki Maxa Czornyja). Swoją przyszłość kierunkuję na lotnictwo/kryptografię łączoną z wykorzystaniem języka angielskiego. Jakiś czas temu postanowiłem podjąć się samodzielnej nauki gry na gitarze, co dobrze odstresowuje po szkole. Uwielbiam słuchać różnych zespołów, w których dominuje rock i metal/thrash metal (Metallica, AC/DC, Skillet, Iron Maiden, Megadeth, Linkin Park, Slipknot, Black Sabbath itd.) i z niektórych z nich mam parę płyt (w przypadku Metallici prawie całą dyskografię). Spędzam sporo czasu na discordzie i kiedyś na TeamSpeaku Crafteda jako moderator. Jak nie nołlajfię przy żadnej z wymienionych rzeczy to najprawdopodobniej śpię albo poszedłem do szkoły językowej na nocny wykład

11. Przeczytałeś regulaminy?

Jeszcze jak

Edited by Calif
  • Lubię to! 1
  • Super 4
  • Wow 2

Co ja tu moge powiedzieć tak szczerze

Pamietam jak ze mna i Sytry kwiatki na fb zbierałes (Chociaz moze to z @Kosmiteg_ bylo, idk juz)

Znaczy

Wiek +

Czas gry +

Byłeś w adm +

Ogarnięty +

Zdania +

Wielkie tak.

Edited by Guest

Wiek jest odpowiedni. Byłeś w administracji i według mnie dobrze pełniłeś swoje funkcje. Trochę czasu grasz na serwerze i siedzisz na forum. Zdania dobrze się czyta i są dobrze złożone, nie są zapełniaczami (chciałem napisać utleniaczami, ciekawe). Czas, który chcesz poświęcić na siedzenie na forum jest odpowiedni.

Jestem na tak .

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy