Guest Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 (edited) Ostatnio sobie buduje trochę rzeczy i myślę że to trochę lepiej mi wyszlo, wiec wstawiam. Wszelka krytyka mile widziana, proszę o ocenianie! //Edit: ( @Nicebear05 ocen tera xd ) Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej :)) Dałem też wariant nocny jak i dzienny: Edited November 13, 2019 by Guest Edit1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milymis Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Dom jest ładny, drogę musisz trochę zwiększyć aby pasowała do domku, drzewo jest troszkę brzydkie, chodzi mi o jego pień. Co do domku latarnia z jasno głazu tam nie pasuje. Możesz też prócz drzewa ulepszyć teren, aby kreatywniej to wyglądało :)) Aktualnie tego nie chcę oceniać, ale jak to poprawisz to chętnie ocenię, sam dom najlepiej wyszedł :)) Czekam na więcej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Teraz, Nicebear05 napisał: Dom jest ładny, drogę musisz trochę zwiększyć aby pasowała do domku, drzewo jest troszkę brzydkie, chodzi mi o jego pień. Co do domku latarnia z jasno głazu tam nie pasuje. Możesz też prócz drzewa ulepszyć teren, aby kreatywniej to wyglądało :)) Aktualnie tego nie chcę oceniać, ale jak to poprawisz to chętnie ocenię, sam dom najlepiej wyszedł :)) Czekam na więcej! Spróbuje poprawic jutro i dodac wiecej rzeczy by pasowalo, ale droge i te drzewo budowalem juz na szybko. Jutro poprawie i dam do oceny :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adis Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Sam w sobie domek spoczko, ale dobrej jakis ogród mały Link to comment Share on other sites More sharing options...
milymis Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Aktualnie wygląda to ładnie, aczkolwiek nadal cały wygląd domu niszczy ta latarnia która widać na wariancie nocnym. Chodzi mi o tą która jest na samej górze domu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 12 minut temu, Nicebear05 napisał: Aktualnie wygląda to ładnie, aczkolwiek nadal cały wygląd domu niszczy ta latarnia która widać na wariancie nocnym. Chodzi mi o tą która jest na samej górze domu. A teraz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_stalek_x Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Wygląda to bardzo fajnie i dobrze ,droga trochę nie pasuje w klimatach średnio wietrznych ,więcej drzew i kamienia ,możesz też dodać na ziemi trochę bruku z lianami .Na pewno jesteś lepszy o de mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 1 minutę temu, STALEK napisał: Wygląda to bardzo fajnie i dobrze ,droga trochę nie pasuje w klimatach średnio wietrznych ,więcej drzew i kamienia ,możesz też dodać na ziemi trochę bruku z lianami .Na pewno jesteś lepszy o de mnie Dziękuje za radę! Przy następnych budowlach na pewno zastosuję trochę twoich rad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
3exu Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 P.I.R.A.M.I.D.A 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 1 minutę temu, 3exu napisał: P.I.R.A.M.I.D.A Tak! XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AmazingPolArt Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Bardzo ładny domek :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liczi1i Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Autor usunął konto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liczi1i Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją, skontaktuj się z Administracją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts