Jump to content

Dom

Guest
 Share

Recommended Posts

Ostatnio sobie buduje trochę rzeczy i myślę że to trochę lepiej mi wyszlo, wiec wstawiam. Wszelka krytyka mile widziana, proszę o ocenianie!

2019-11-12_20_23_08.thumb.png.45dc2b426636172de34013168f13bc1b.png

//Edit: ( @Nicebear05 ocen tera xd )
Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej :))
Dałem też wariant nocny jak i dzienny:

2019-11-13_16_18_20.thumb.png.849c5591292b11bf074eb9ac3399ec54.png

2019-11-13_16_14_18.png.31e9b639898db61a328d809097c511e3.png

Edited by Guest
Edit1

Dom jest ładny, drogę musisz trochę zwiększyć aby pasowała do domku, drzewo jest troszkę brzydkie, chodzi mi o jego pień. Co do domku latarnia z jasno głazu tam nie pasuje.

Możesz też prócz drzewa ulepszyć teren, aby kreatywniej to wyglądało :))

Aktualnie tego nie chcę oceniać, ale jak to poprawisz to chętnie ocenię, sam dom najlepiej wyszedł :))

Czekam na więcej!

Teraz, Nicebear05 napisał:

Dom jest ładny, drogę musisz trochę zwiększyć aby pasowała do domku, drzewo jest troszkę brzydkie, chodzi mi o jego pień. Co do domku latarnia z jasno głazu tam nie pasuje.

Możesz też prócz drzewa ulepszyć teren, aby kreatywniej to wyglądało :))

Aktualnie tego nie chcę oceniać, ale jak to poprawisz to chętnie ocenię, sam dom najlepiej wyszedł :))

Czekam na więcej!

Spróbuje poprawic jutro i dodac wiecej rzeczy by pasowalo, ale droge i te drzewo budowalem juz na szybko. Jutro poprawie i dam do oceny  :)) 

12 minut temu, Nicebear05 napisał:

Aktualnie wygląda to ładnie, aczkolwiek nadal cały wygląd domu niszczy ta latarnia która widać na wariancie nocnym. Chodzi mi o tą która jest na samej górze domu. 

A teraz?
2019-11-13_16_51_32.png.ca65391402d4bc1896431d382af27992.png 

1 minutę temu, STALEK napisał:

Wygląda to bardzo fajnie i dobrze ,droga trochę nie pasuje w klimatach średnio wietrznych ,więcej drzew i kamienia ,możesz też dodać na ziemi trochę bruku z lianami .Na pewno jesteś lepszy o de mnie:)

Dziękuje za radę! Przy następnych budowlach na pewno zastosuję trochę twoich rad!

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy