Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] zygfryd_trzeci

zygfryd_trzeci
 Share

Message added by Rommel

§1.4 Tytuł wątku musi wyglądać następująco: [Podanie] nick

Poprawiłem.

Recommended Posts

Miłej lektury!

1. Nick: zygfryd_trzeci
2. Imię: Rafał
3. Wiek: 13 i pół
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Od Października 2017 więc to już ponad 2 lata
5. Masz mikrofon i TS3? Tak i tak. Mam też Discorda
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Byłem Adminem na serwerze kolegi i Modem na popularnym serwerze
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Zależy. W tygodniu około 3-4 godziny a w weekendy 5-10 godzin
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Bardzo , bardzo dawno temu. Ostatnio dostałem mute chyba pod koniec 2018
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jestem człowiekiem cierpliwym i pozytywnie nastawionym do ludzi. Zawsze lubiłem pomagać innym. Moim zdaniem Helperem nie może zostać każdy. Nie dlatego , że nie spełnia wymagań. Chodzi o to , że moim zdaniem rola Helpera i to powołanie. Nie chce być Helperem by mówić "Patrzcie jaki jestem kozak" tylko pomagać. Nie tylko w sprawach serwera , a i również doradzać komuś w życiu czy coś. Staram się być miły , ale jesteśmy tylko ludźmi i każdy czasem ma dość. Jednak ja staram się panować nad tym. Nawet jeśli ktoś mnie naprawdę wkurzy , to następnym razem gdy widzę te osobę staram się ignorować to co było i robić dalej to co do mnie należy. Jeszcze chciałbym dodać , że chętnie organizowałbym różne zabawy na serwerze typu wyścigi samochodowe/motorowe itd. Myślę, że byłbym dobrym Helperem
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Rafał. Chodzę do 7 klasy szkoły podstawowej. Uczę się średnio. Z Polskiego i Matematyki jestem według innych dobry. Jednak z niektórych przedmiotów jak np Biologia jestem naprawdę słaby. No ale cóż nie można mieć wszystkiego. Lubię grać w gry oraz motoryzację. Jestem osobą , która najpierw myśli a potem mówi , dlatego moje decyzje bardzo rzadko okazują się złe. Toleruję wszystko oprócz jednego-egoizmu. Jednak jeśli ktoś się zachowuje egoistycznie , zwracam mu uwagę , a co zrobi dalej to jego sprawa. Jeśli ktoś dalej się tak zachowuje po prostu staram się ignorować to i robić dalej swoje. Mam jedną wadę - czasem jestem zbyt szczery i czasem powiem kilka słów za dużo , jednak staram się potem to naprawić. Mimo to jestem człowiekiem z poczuciem humoru i umiem podejść do czegoś z dystansem. Nie chcę by przeczytanie tego podania zajęło dużo czasu więc po prostu
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Oczywiście. Bardzo ciekawe były
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):
WSZYSTKIE KOMENDY MOŻNA ZNALEŹĆ POD /pomoc , no ale cóż będę musiał je opisać... a przynajmniej część bo wszystkich jest za dużo , ale zapewniam , że jeśli zostanę zapytany o komendę , której nie napiszę albo i napiszę to na pewno będę wiedział do czego służy

!KOMENDY DZIAŁEK:

/d auto - kupuje za 500$ najbliższą wolną od spawnu działkę\

/d zajmij - zajmuje za koszt 500$ działkę , na której stoimy jeśli jest wolna

/d dom - teleportuje nas na naszą działkę

/d biom - wyświetla menu wyboru biomu działki

/d tp (nick) - teleportuje na działkę wybranego gracza

/d dodaj - dodaje gracza by mógł on budować i niszczyć na naszej działce , ale tylko gdy jesteśmy na serwerze

/d zaufaj - to samo co w /d dodaj z wyjątkiem , że gracz może budować gdy nie ma nas na serwerze

/d polacz - KOMENDA VIP! Jeśli mamy kilka działek obok siebie za pomocą tej komendy możemy je połączyć

/d rozłącz - rozłącza połączone działki

/d info - wyświetla informację o działce

/d muzyka - możemy wybrać muzykę na działce

/d kick (nick) - wyrzuca gracza z działki

/d ban (nick) - banuje gracza na działce

!KOMENDY POJAZDÓW

/salon - teleportuje nas do salonu z samochodami

/motory - teleportuje nas do salonu z motorami

/lotnisko - teleportuje nas na lotnisko , gdzie VIP i SVIP może kupić samolot/helikopter

/czołgi - teleportuje nas do miejsca wystawy czołgów (możliwość zakupu za prawdziwe pieniądze)

/miotły - teleportuje nas do miejsca z miotłami (też można kupić tylko za prawdziwe pieniądze)

!TELEPORTY

/kosicol - teleportuje nas do kościoła gdzie możemy wziąć ślub

/fabryka - teleportuje nas do fabryki gdzie kopiąc silosy możemy zarobić pieniądze

/ikea - teleportuje nas do ikei

/sklep - wyświetla listę sklepów i skup

/warp - wyświetla liczbę warpów

/spawn - teleportuje nas na spawn

/restauracja - teleportuje nas do restauracji

/tartak - TYLKO VIP I SVIP! Teleportuje do tartaku

MAM NADZIEJĘ NA PRZYJĘCIE MNIE DO GRONA HELPERÓW , A JEŚLI TAK TO DOŁOŻĘ WSZELKICH STARAŃ BY UCZYNIĆ SERWER LEPSZYM

A I WRACAM PO PRZERWIE , ALE MYŚLĘ , ŻE NIEKTÓRZY JAK NP MADZI30 PAMIĘTA MNIE BO JAKIŚ ROK TEMU CODZIENNIE SIĘ PYTAŁEM JĄ O PODPIS XD

Edited by Rommel

Wedlug mnie widac troche, ze jestes nieogarniety, ale wiek jest ok, komendy tak srednio, ale ujdzie, zdania +-. Neutral z malym pochyleniem na nie. Powodzenia

Naliczyłem tyle miejsc, w których powinny znajdować się kropki, że nie zamierzam o tym pisać. Zdania są źle złożone stylistycznie oraz są nie rozbudowane. Więc nie jesteś szczery; napisałeś, że jesteś dobry z polskiego i szczery. Dwa kłamstwa. Kary były ale dawno, więc nie czepiam się. Wiek jest odpowiedni.

Jestem na nie.

Powodzenia.

@CafeKaskada Nie chce byc nie mily i cie zdziwic ale jesli jestes kolejna osoba ktora mysli ze ja i Zygfryt to ta sama osoba to mowie ze nie i moge to udowodnic po adresach ip. Takze wypraszam sobie te klamstwa. Twoja wypowiedz jest nierozwinieta i nie masz zadnego poparcia dla twoich argumentów. Takze grzecznie prosze albo o poparcie swojej odpowiedzi dowodami na mnie ze ja to bylem ja albo ze cos takiego zrobilem. Tylko moze byc jeden problem - takie cos nie istnieje. Poza tym skoro mnie nie bylo od roku to jak niby pamietasz moj nick ze to niby ja wiec zastanow sie i zrob to co powinienes.

Pozdrawiam

Nie widywałem Cię na serwerze. Zdania są okej, kilka błędów interpunkcyjnych, nic specjalnego. Mało komend i podanie mogłoby być troszkę bardziej czytelne. Niby nadajesz się na tą rolę po podaniu, lecz jak to mówią: "Wszystko wyjdzie w praniu". Moim zdaniem nie nadajesz się na pełnienie tej roli. Jestem na Nie

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy