Jump to content

[Propozycja] Wyrzucanie graczy z wyspy na raz

_In0_
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick: _In0_
2. Nazwa propozycji: Wyrzucanie Graczy Na Raz Z Wyspy
3. Opis: Chodzi mi o to, ze np. Jak ma się OX i pod nim się nie ma podłogi to osoby giną i za to można dostać bana, a np. Niektórym (Prawie wszystkim) nie chce się pojedynczo komenda /w wykop wyrzucać wiec np. By się wpisało /w wykop i nicki graczy
4. Dlaczego akurat to: Ponieważ ułatwi to, niektóre OX i zapobiegnie przed banem

Mi się chcę, a to że to masz taki problem to już nie moja wina, jest to nie potrzebne, a wtedy przecież wykopałbyś wszystkich (łącznie z tymi którzy nie powinni być wyrzuceni) . Jestem na Nie

Edit: po twoim wytlumaczeniu zmieniam ocenę na tak :)

Edited by AdikGaming
  • Wow 1

Teraz, AdikGaming napisał:

Mi się chcę, a to że to masz taki problem to już nie moja wina, jest to nie potrzebne, a wtedy przecież wykopałbyś wszystkich (łącznie z tymi którzy nie powinni być wyrzuceni) . Jestem na Nie

Chodzi mi o to, ze np. Jak stoi 10 osób na złym polu to poprostu /w wykop i nicki tych 10 osób 😜

2 godziny temu, xWhitee napisał:

Według mnie jest to zbędne i chyba niewykonalne, jeśli chcesz wyrzucić wszystkich graczy z wyspy wpisz np /w zablokuj i  wyrzuci ci wszystkie będące na niej osoby i potem ją odblokuj. Jestem na NIE.

Chodzi mi o to, ze jak niektórzy na OX stoją na złym polu to zeby tylko wyrzucić tych co stoją na złym polu, nie wszystkich.

W dniu 16.11.2019 o 11:08, xWhitee napisał:

Według mnie jest to zbędne i chyba niewykonalne, jeśli chcesz wyrzucić wszystkich graczy z wyspy wpisz np /w zablokuj i  wyrzuci ci wszystkie będące na niej osoby i potem ją odblokuj. Jestem na NIE.

+1

A jak chcesz nie dostać bana na 1 dzien za zrzucanie graczy na OX to zrób podłogę

na NIE

• 4 weeks later...