DrZiemniak 290 Posted December 1 Postanowiłem że pochwalę się swoją budowlą z września, na budowę tego muru poszło około 26 tysięcy kamiennych bloków i +/- 24 H ze zbieraniem materiałów i budowaniem. Screeny > https://imgur.com/a/yJYNGSD 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jasn0widZ21 23 Posted December 2 Piękny to on nie jest xd 1 Share this post Link to post Share on other sites
Neonyre 602 Posted December 3 (edited) Praca nie jest zła, widać dużo czasu na to poświęciłeś (no chyba, że zrobiłeś to za pomocą WE i oszukujesz z tym co napisałeś), jednak tej pracy dużo brakuje. Czego brakuje? Na pewno szczegółów. Nie widać użycia schodków czy pół bloków przez co praca się wydaję nieciekawa. Brakuje mi również użycia większej ilości bloków. Mogłeś jeszcze zniszczonych cegieł kamiennych, cobbla i stona. Praca z użyciem wielu bloków wygląda znacznie ciekawiej. Wiadomo, że pracując nad swoimi na survivalu jest trudniej, aczkolwiek moim zdaniem jest to wykonalne. Like na zachętę Edited Thursday at 04:39 PM by Neonyre błąd w zdaniu 1 Share this post Link to post Share on other sites
AmazingPolArt 30 Posted December 3 (edited) Fajny mur, ale brakuje mi tu troszkę detali. Za wkład pracy masz serducho ;3 Edited December 3 by AmazingPolArt 1 Share this post Link to post Share on other sites