Jump to content

[ODRZUCONE] [PODANIE] adams131

adams131

Recommended Posts

1. Nick: adams131

2. Imię: Adam

3. Wiek: 14

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? od marca/kwietnia 

5. Masz mikrofon i TS3? Tak

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Nie

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 2-3h (w weekendy więcej )

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Tak,( na serwerze)kilka razy dostałem mute za flood, a raz zostałem wrobiony za zabijanie na sur :/, wydaje mi się ze to wszytko. 

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Na serwerze gram praktycznie tylko na Free bulding ale zdarza mi się też na innych trybach. Zawsze starałem się pomagać i odpowiadać graczom jak mogę, a za nieodpowiednie zachowanie upominać. Próbuje też rozwiązywać konflikty pomiędzy graczami i im pomagać. Od pewnego czasu zacząłem się interesować obowiązkami Helpera i jak to jest być takim graczem. Myślę że poradził bym sobie z tym co czekam na mnie po zostaniu Helperem i byłbym godnym ,,reprezentantem'' tego trybu. Jestem dosyć często aktywny na serwerze i forum oraz ogarniam większość komend na FB.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Nazywam się Adam i mam 14 lat. Mieszkam w małym mieście na śląsku. Jestem pomocny, uczciwy, przyjacielski i miły oraz  pomagam innych w rozwiązywaniu problemów. Interesuję się sztuką, przyrodą i archeologią oraz  oczywiście minecraf :D. W minecraft gram od 2016 roku (zaczynałem od PS3). Lubię słuchać piosenek najczęściej jest to pop, jednym z moich ulubionych sportów (choć mam ich wiele) jest pływanie. Lubię też opiekować się zwierzętami, sam mam 2 kotki :).

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):
- /d zaufaj: Dodaje gracza do działki (może budować nawet jeśli nie ma na serwerze właściciela działki).
- /d dodaj: Dodaje gracza do działki (może budować tylko wtedy kiedy właściciel jest na serwerze).
- /d polacz: Łączy działki obok siebie (dostępne dla Svip/Vip) max 4.
- /d ban: banuje danego gracza na działce (żeby cofnąć /d anuluj (nick).

Nie wymagane:

Komendy działek:

-/d auto: ta komenda pozwala kupić nam losową działkę (koszt 500$).

-/d zajmij: tą komendą można kupić działkę na której stoimy (jeśli jest pusta).

-/d dom: teleportuje nas na naszą działkę.

-/d biom: tą komendą możemy zmienić biom na działce.

-/d anuluj: tą komendą możemy cofnąć dodanego/zaufanego/zbanowanego gracza.

Komendy dla VIP/SVIP

-/tartak: tą komenda teleportuje cie na tartak.

-/Enderchest: tą komendą wchodzisz w enderchest.

-/Strefavip: po wpisaniu tej komendy teleportujesz się do strefy vip.

-/Feed: tą komendą uzupełniasz pasek* jedzenia.

-/Ulecz: tą komendą uzupełniasz pasek* życia.

Komendy dla Administracji:

-/Mute nick czas powód (wycisza* gracza na dany czas).

-/Ban nick: banuje gracza na stałe.

-/Tempban: banuje gracza na dany czas.

-/cc czyści chat.

-/V: po wpisaniu tej komendy (np. H ) staje się nie widzialny dla graczy i nie widać go na chacie.

Inne:

-/Pomoc: pokazuje dostępne komendy dla graczy.

-/Sklep: pokazuje na listę sklepów, do których możemy się teleportować.

-/Regulamin: przenosi do miejsca w którym możemy zobaczyć skrócony regulamin.

-/Forum: na czacie wyświetla nam się link do forum serwera.

-/Fabryka: teleportuje nas do miejsca w którym możemy zdobyć nasze pierwsze pieniądze.

-/Odbuguj: jeśli zablokowaliśmy się w jakimś klocku (np. w płotku) ta komenda odblokuje cię.

-/Warp: ta komenda pokazuje dostępne warpy na czacie.

-/Sur: tą komendą możemy przenieść się w losowe miejsce na mapie surowcowej z której można pozyskać rożne itemy ( mapa jest resetowana co 24h ).

-/Farma: teleportuje nas do miejsca w którym możemy sobie pozyskać np. mięso, lvl, skórę.

-/Pomoc drop: pokazuje na czacie szanse na zdobycie danego surowca z kamienia.

-/Kits gracz: po wpisaniu tej komendy dostajemy zestaw kamiennych narzędzi (co 1h).

-/Wymiana: przez tą komendę możemy bezpiecznie wymieniać się z drugim graczem i ustalić cenę danego przedmiotu.

-/Pomoc tabliczki: jeśli nie umiemy zrobić sklepu w którym sprzedajemy/skupujemy to ta komenda pomoże nam w tym.

-/Itemdb: ta komenda przyda nam się podczas robienia sklepu/skupu ponieważ pokazuje ID przedmiotu trzymanego przez nas w ręce.

-/Kosciol: tą komendą teleportuje nas do miejsca w którym można wziąć ślub.

-/Skup: po wpisaniu tej komendy teleportuje nas do miejsca w którym można sprzedać niektóre zbędne itemy.

-/Salon: można tam kupić rożne samochody.

-/Lotnisko: można tam kupić helikoptery/samoloty.

-/Motory: można tam kupić motory.

-/Ubrania: teleportuje nas do miejsca w którym można kupić nietypowe ubrania.

Pozdrawiam :D adams131

Edited by adams131
  • Haha 1

Niektóre zdania nie trzymają się "kupy". Ogólnie nie upominasz graczy o nieodpowiednim zachowaniu nie pomagasz rozwiązywać konfliktów kary ci również nie służą  w 2 komendach są literówki zdania też nie są rozbudowane  (piszesz 7- 10 wyrazów i kończysz kropką.)  i też nie jesteś ,,dojrzały,,  na funkcję Helpera nie i mało komend więc na nie

Edited by Aleks1231

30 minut temu, Aleks1231 napisał:

Niektóre zdania nie trzymają się "kupy". Ogólnie nie upominasz graczy o nieodpowiednim zachowaniu nie pomagasz rozwiązywać konfliktów kary ci również nie służą  w 2 komendach są literówki zdania też nie są rozbudowane  (piszesz 7- 10 wyrazów i kończysz kropką.)  i też nie jesteś ,,dojrzały,,  na funkcję Helpera nie i mało komend więc na nie

Z kąd wiesz że nie upominam i nie pomagam , tak zauważyłem literówki ale mam prawo do błędu jak każdy.A dlaczego niby nie jestem dojrzały na tą funkcję nie rozumiem.

8 minut temu, adams131 napisał:

Z kąd wiesz że nie upominam i nie pomagam , tak zauważyłem literówki ale mam prawo do błędu jak każdy.A dlaczego niby nie jestem dojrzały na tą funkcję nie rozumiem.

Po pierwsze skąd*  nie widzisz że nie masz rozbudowanych  zdań świadczy to że masz trochę mniej niz 14 i to co napisałem wyżej nwm czy dobrze przeczytałeś gram na tym serwerze długo niż ty i widzę jak ty sie zachowujesz do innych graczy :)

komendy ok +

czas gry na serwerze też trochę na minus -

i czas -

wiek jest ok +

z kar mogę wy wnioskować ze jesteś bo banie 😕 -

lecz wydaje mi się, że pomagasz czasem graczą +

Jestem bardziej na nie, niż na tak 😕. Życzę powodzenia.

Edited by xazia

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy