Jump to content

[ODRZUCONE] [Skarga] Pani_Cecylia, BNsii, Exderowski orax xRyszardoo

FilipekMechun

Recommended Posts

1. Aveno37

2. Pani_Cecylia, BNsii, Exderowski oraz xRyszardoo

3. 22.09.2020 godz. ok. 20:20

4. Gracz używa wulgarnego skrótu a Administratorzy nie reagują mimo, że napisałem /report.

5. https://imgur.com/a/xKGbAbB

Zapomniałem dodać, że Exderowski w chwili kiedy zrobiłem 2 ss był na vanishu lub go nie było.

Pani Cecylia napisała, że ten skrót "chyba" nie jest wulgarny.

Dosłownie kilka sekund po twoim reporcie, odpisałam ci, że taki skrót nie jest uznawany z wulgarny. Najwyraźniej ty znasz się lepiej niż administracja i postanawiasz napisać skargę, mimo mojej odpowiedzi na twoje zgłoszenie. Na przyszłość radzę się posłuchać zamiast pisać od razu skargi.

• Haha 1

W odpowiedzi napisałam ci dokładnie to - "Aveno37 ten skrot nie ma jakiegos ogolnego, wulgarnego znaczenia". Zatem twoje tłumaczenia, że napisałam "chyba" nic się nie zdadzą. Być może pomyliłeś po prostu moją odpowiedź na report z odpowiedzią na pytanie gracza o zniszczenie shulkerboxa, wtedy rzeczywiście napisałam, że "chyba można nawet łapką". Sprawdź sobie dokładniej logi, a sam się przekonasz.

Edited by Pani_Cecylia
  • Lubię to! 1

Wszyscy doskonale wiemy co takowy skrót oznacza, niejednokrotnie było wyjaśniane, że tłumaczenia znaczenia to "jest dobrze" nie będą uznawane. Skrót napisany przez gracza z twojej skargi nie ma takiego znaczenia, mógłby oznaczać naprawdę wiele rzeczy, w przeciwieństwie do znanego znaczenia skrótu od rzekomego "jest dobrze".

• Lubię to! 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy