Jump to content

[ODRZUCONE] [PODANIE] kaczmarekbeka24 budowniczy

kaczkabaeka24

Recommended Posts

•  
Napisano 2 Maja 2018 (edytowane)

"Budowniczy"

1. Nick: kaczmarekbeka24

2. Imię: bartek

3. Wiek: 16

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? długo ale z przerwami i na innych kontach

5. Masz mikrofon i TS3? tak

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? tak na innych serwerach

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na budowanie (jeśli będzie potrzeba wybudowania czegoś)? 2-4h a nawet więcej

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? tak wyciszenia

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? bardzo lubie budować jestem informatykiem (grafika) uważam że ładnie buduje (nic więcej nie wymyśle)

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): o boże trudno będzie jestem blondynem mam 16 lat chodze do tehnikum informatycznego lubie kolor niebieski mam 2 psy uwielbiam serwer crafted.pl (nic więcej)

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? tak

12. Screeny/film swojej działki/wyspy z Crafted.pl (którą ty budowałeś/aś): usuwałem ją dlatego jest aktualnie zbyt brzydka ją pokazać ;0

13. Screeny budowli, które wybudowałeś/aś (pochwal się jak budujesz):

14. W jakim stylu najczęściej budujesz? różne

mc.jpg

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy