Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Pioruno

Pioruno

Recommended Posts

1. Nick: Pioruno
2. Imię: Michał
3. Wiek: 16
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Od grudnia 2017 roku.
5. Masz mikrofon i TS3? Tak, Discord również posiadam.
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak, pełniłem funkcję Helpera na tym serwerze, tryb SkyBlock.
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 2-3 godzin dziennie.
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Owszem, byłem tylko karany degradem, lecz było to dawno temu.
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Dlatego, że jestem osobą pomocną, ogarniętą, cierpliwą. Mam czas na pełnienie obowiązków Helpera. Dobrze znam komendy, oraz regulamin serwera. Gram już na serwerze prawie 3 lata z przerwami, więc posiadam doświadczenia na serwerze. Gracze, administracja mnie dobrze kojarzy raczej. Czasami widuję graczy którzy potrzebują pomocy, to staram się im pomóc/wytłumaczyć. Bywam też w porach kiedy nie ma administracji, a gracze łamią regulamin. Jestem dość często na TS3/Forum/Discordzie, no i oczywiście na serwerze. Spełniam wszystkie wymagania co do bycia helperem na serwerze. 
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jestem Michał, mam 16 lat. Pochodzę z województwa Śląskiego, uczęszczam do drugiej klasy technikum. Jestem osobą miłą, ogarniętą, cierpliwą, nie wydaje się w konflikty. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy jak najszybciej staram się mu pomóc/wytłumaczyć. W wolnym czasie lubię grać w gry komputerowe, jeździć rowerem, lub rozmawiać z innymi. Jestem otwarty, lubię poznawać nowe znajomości. Zawsze biorę przykład ze starszych, oraz bardziej doświadczonych osób ode mnie, czasami zdarza mi się popełnić błędy, mimo to zawsze próbuje ich drugi raz nie powtórzyć. Z administracją i graczami mam dobre relacje, nie mam pomiędzy nimi żadnych sporów.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Jasne, regulaminy przeczytane. 

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera Creative, ale te poniżej są wymagane):
- /d zaufaj: Dodajemy gracza do działki, może on budować, używać worldedita nawet jeśli właściciel działki jest offline
- /d dodaj: Dodajemy gracza do działki, może on jedynie budować jak właściciel działki jest online na trybie
- /d polacz: Możliwość połączenia wszystkich twoich działek w jedną, musisz posiadać Vip/Svip
- /d ban: Nadajesz bana osobie na twojej działce, dany gracz ma zakaz wchodzenia na działkę do czasu usunięcia bana komendą /d anuluj
- /d chat: Włączenie/Wyłączenie chatu działki, widzą to tylko osoby, które są na tej samej działce

Pozostałe Komendy Działki:

- /d auto: Komenda pozwalająca na stworzenie własnej działki, jest ona wybierana losowo

- /d zajmij: Komenda pozwalająca na stworzenie konkretnej działki, jest ona wybierana tam gdzie stoimy

- /d dom: Jeśli mamy już zrobioną działkę, to możemy się na nią teleportować. Jeśli mamy więcej niż 1 działkę, wpisujemy /d dom [numer działki]

- /d biom: Możemy wybrać inny biom na naszej działce, niż domyślny. Lista wszystkich biomów znajduje się pod /dzialka biomy, po czym wpisujemy /d ustawbiom

- /d tp [numer] lub [nick]: komenda służy do teleportacji na działkę innych graczy

- /d rozlacz: Jeśli mamy połączone działki, to możemy je rozłączyć (od Vip/Svip)

- /d anuluj: Usuwamy gracza z ustawień (zaufanego/dodanego/zablokowanego) jakie wcześniej nadaliśmy 

- /d info: Wszelkie przydatne informacje na temat danej działki

- /muzyka: Odtwarzamy muzyczkę na działce.

- /d kick: Wyrzucamy gracza z twojej działki (gracza wtedy teleportuje na spawna)

- /d wyczysc: Wyczyszczamy działkę do 0, nic nie zostaje na niej (aby to zrobić trzeba jeszcze potwierdzić /dzialka potwierdzam)

- /ustawdom: Ustawiamy miejsce teleportowania się na działce po wpisaniu /d dom.

- /d wlasciciel: Tracimy dostęp do naszej działki/bycie jej właścicielem, a dajemy ją innej osobie.

- /d gps: ustawia namierzanie kompasem na działkę

- /d usundzialke: usuwamy nasza działkę całkowicie (na zawsze)

- /d ocen [1-10]: można ocenić inne działki w skali od 1 do 10

Komendy Partnera:

- /partner poslub [nick]: Wysyłamy oświadczyny drugiej osobie tylko w /kosciol za 350$

- /partner rozwod: Rozwód z twoim obecnym - /partnerem koszt 200$

- /partner prezent: Wręczamy prezentpartnerowi jaki trzymamy w naszej dłoni

- /partner pvp [on/off]: Zmieniamy zasady przemocy w naszym związku

- /partner widziany: sprawdzamy kiedy nasz partner ostatnio był (kiedy ostatnio się wylogował)

- /partner dom: teleportujesz się do domu w którym ustawiliście wspólny dom komendą /partner ustawdom

- /partner tp: Teleportujemy się do naszego partnera jeśli gracz jest na serwerze online

- /partner chat: wspólny chat z naszym partnerem

- /partner ulecz: leczymy naszego partnera o daną ilość serc

Pozostałe komendy:

- /pomoc: Zbiór wszystkich przydatnych komend/wiadomości potrzebnych do grania na trybie Creative

- /wiki: lista kategorii pomocy, wszelkie potrzebne informacje jak /pomoc

- /budowanie: Przydatne ułatwienia w trakcie budowania

- /regulamin: Skrócony regulamin serwera, reszta regulaminu jest na forum crafted.pl

- /kit: zestaw mysteryboxów do odebrania.

- /pvp: Teleport na arenę pvp gdzie możemy powalczyć z innymi graczami.

- /sklep pvp: Sklep, gdzie można kupić itemy przydatne do pvp

- /glosowanie: Możliwość głosowania na zmianę pory dnia/wieczora, słoneczna pogoda/deszczowa.

- /vip: Informacje rangi VIP, /svip: Informacje rangi SuperVIP

- /gadzety: menu, w którym możemy wybrać dodatki wizualne z mysteryboxów

- /odbierz: Odbieramy zakupiony pakiet jaki kupiliśmy w sklepie serwera

- /konto: ilość pieniędzy na koncie

- /report: zgłoszenie gracza (informacja trafia do administracji)

- /list: sprawdzenie kto jest online na serwerze

- /thru: teleportacja o 1 kratkę do przodu

- /jumpto: teleportuje nas tam gdzie patrzymy

- /style: sugerowane bloki do użycia podczas budowania

- /pay [nick] [kwota]: możliwość dania pieniędzy drugiej osobie

- /sethome [nazwa]: ustawiamy sethoma (aby się na niego teleportować wpisujemy /home i nazwa, a jeśli chcemy usunąć to wpisujemy /delhome nazwa)

- /predkosc [1-3]: Szybsze poruszanie się od rangi Vipa/Svipa

- /tpa: Teleportacja do gracza

- /tpaccept: Akceptujemy zapytanie o teleportację

- /tpdeny: Odrzucamy zapytanie o teleportację

- /warp: Dostępne warpy na serwerze stworzone przez administrację

- /voxelsniper /worldedit /goBrush /goPaint: Pluginy umożliwiające lepsze i szybsze budowanie, po wpisaniu wyświetlają nam się dostępne ich komendy.

- /konkurs: Dostępne tematyki na konkursy na trybie creative 

- /dzialkivip: Specjalna mapa z działkami Vip

- /spawn: Teleportacja na spawna 

- /lobby: Teleportacja na lobby sewrera

- /i [nazwa itemu] lub [numer]: możliwość szybszego dostania itemów

- /itemdb: Sprawdzamy ID przedmiotu który trzymamy w dłoni.

- /glowki: Otwieramy menu główek ozdobnych przydatnych do ozdobienia naszej działki, koszt jednej za 50$

- /glowa: Dostajesz główkę danego gracza, koszt 50$ za jedną 

- /msg <nick>: Prywatna wiadomość do gracza, potem można używać /r

- /kosciol: Teleportuje gracza do kościoła.

- /warpy: Wyświetla listę warpów od graczy.
- /warpy ustaw: Ustawia warpa na twojej działce. Kosztuje 5000$.
- /warpy usun: Usuwa twojego warpa.

- /fly: włączenie/wyłączenie latania

Edited by Pioruno
  • Super 5

Uważam, że powinieneś dostać szansę, ponieważ podanie jest ładne oraz przejrzyste.
Ilość komend jest moim zdaniem idealna.
Zdania są rozbudowane, a wiek większy od tego wymaganego.
Zachowania nie mogę ocenić, bo nie miałem okazji z tobą się komunikować.
Powodzenia! 

• Super 1

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy