Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie]KrulTrenbolon

KrulTrenbolon

Recommended Posts

1. Nick: Trenbolon

2. Imię: Kacper
3. Wiek: 13,5 lat
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? A z 5 lata moze dłużej ;] 
5. Masz mikrofon i TS3? Jasne
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Żeby to raz hehe
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 24/7 prócz imprez oczywiscie
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Zdarzyło sie kiedys :P Nie raz haha :D 
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Hmmm Kocham pomagać. Zawsze zgłaszam innych graczy, na osiedlu wołają na mnie gumowe ucho nie mam pojęcia dlaczego ale spoko...  Lubie grac na komputerze a przede wszystkim grac w minecraft !!! No... Do tego crafted.pl to najlepszy serwer kocham ludzi, którzy tu grają, są prze fantastyczni. Pierwsze co jak wstaje to wbijam na serwer :D Nie da sie opisac słowami tego co czuje kiedy tu gram !! 
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jestem kacper. Mam 13,5 lat. Chodze do szkoły i ucze sie bo rodzice mi karzą :D Nie przeszkadza mi to bo bardzo ich szanuje i w przyszlosci chce wyjsc na porządnego człowieka, mam nadzieje, ze kiedyś będę miał swój serwer minecraft bo to moje marzenie hehehe Do tego na serwerze moja miłość zycia olvika appleday pełni role kidmoderatora, więc chce jej pomóc, żeby sie nie zapracowala na smierc :P Nie wyobrazam sobie świata bez niej !!! 
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Jasne 24 razy
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):
- /w usun: Usuwa
- /w zapros nick: Zaprasza
- /w coop nick:  Cooperuje
- /report: Reportuje 
- /w wykop nick: Wykopuje
- /skup (dokładna informacja): Skupuje (ze sklepu serwerowego)

Prosze bondzcie wyrozumiali to juz ktures moje podanie moze teraz sie uda :D 

Edited by KrulTrenbolon

W dniu 24.09.2020 o 18:04, KrulTrenbolon napisał:

- /w usun: Usuwa
- /w zapros nick: Zaprasza
- /w coop nick:  Cooperuje
- /report: Reportuje 
- /w wykop nick: Wykopuje
- /skup (dokładna informacja): Skupuje (ze sklepu serwerowego) Super wytłumaczenie komend te z co operuje najlepsze XD nie wyglądasz na 13 lat oczywiście na wielkie NIE

Prosze bondzcie wyrozumiali to juz ktures moje podanie moze teraz sie uda :D PS. Bardzo fajna ortografia

W dniu 24.09.2020 o 21:49, OloRatuj napisał:

Na nie

Mało komend

Słaba ortografia

Serwer istnieje od 3 lat, więc...

Ciągle występuje "hehe" które nie ma nic do podania

Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć - co ma to że mówią na Ciebie "gumowe ucho" do tego że zostaniesz Helperem

ze niby jak malo komend?

W dniu 25.09.2020 o 07:00, AdikGaming napisał:

Podanie napisane dla żartów, komend właściwie nie ma, są błędy ortograficzne, nic tylko odrzucać :)

Na nie. 

ta sam jestes zart

W dniu 27.09.2020 o 11:45, Renifero napisał:

Na NIE dużo błędów ortograficznych w podaniu oraz nie napisałeś komend co oczywiście nie jest wymagane ale bardzo by poprawilo pewnie nie tylko moją decyzję ale i tak 

Powodzenia!

pokaz te blendy niby... tylko krytykowac umie a sam nie lepszy ehhh nie mam sluw czasem.

16 godzin temu, KrulTrenbolon napisał:

ze niby jak malo komend?

ta sam jestes zart

pokaz te blendy niby... tylko krytykowac umie a sam nie lepszy ehhh nie mam sluw czasem.

16 godzin temu, KrulTrenbolon napisał:

ze niby jak malo komend?

ta sam jestes zart

Przeczytaj sobie swoje podanie to zobaczysz te błędy albo zobacz sobie komentarze na ten temat.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy