CafeKaskada Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 Cześć, nie było mnie kilka dni, więc mam pytanie: co się stało z forum (dlaczego było wyłączone i czemu jest w okrojonej wesji)? Oraz zauważyłem, że zniknęły notatki moderstorskie, wrócą one? I będą jakieś nowości na forum? I czemu usuneliście woszczkowi konto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 Wyłączone, bo była przerwa techniczna i aktualizacja do 4.5 W okrojonej wersji, bo nie wszystko da się zrobić tak od hop siup. Notatki wrócą. Nowości już są, nie wszystkie widoczne, niektóre może wypiszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinigami Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją, skontaktuj się z Administracją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts