Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Matix00

Matix00

Recommended Posts

1. Nick: Matix00
2. Imię: Mateusz
3. Wiek: 11,5 (trochę mało, wiem)
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Ponad półtora roku.
5. Masz mikrofon i TS3? Mam. Posiadam również inne komunikatory głosowe.
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak, pełniłem funkcję HeadAdministratora na dużo mniejszym serwerze.
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? W dni robocze około 3h, a w weekendy – około 3 – 4h.
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Byłem karany przez moderatora forum za wypowiadanie się w skargach i bardzo tego żałuję, że zapomniałem o tym punkcie w regulaminie, byłem też kilka razy karany na serwerze za flood.
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Uważam, że nadaje się na funkcję Helpera, głównie ze względów na to, że lubię pomagać graczom kiedy potrzebują pomocy oraz dosyć szybko pisze. Nie jestem leniwy oraz często jestem aktywny na serwerze. Szybko pisze i sądzę, że bym się nadawał na tej funkcji. Staram się unikać wszelkich konfliktów i jestem miły dla graczy, a jak popełniam jakiś błąd to potrafię powiedzieć przepraszam. Lubię grać na tym serwerze i odkąd dowiedziałem się, że jest możliwość zostania częścią administracji bardzo chciałem nim być.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jestem Mateusz, zajmuje się sportem – głównie piłką nożną i informatyką. Lubie grać w różne gry, m.in. Minecraft oraz Fortnite. W Minecarft’cie uwielbiam budować różne budowle, takie jak wieżowce i różne mechanizmy redstonowe. Mam wielu kolegów, na których zawsze mogę liczyć.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak.
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):

Komendy dzialek:
- /d zaufaj: Dodaje wybranego gracza do dzialki. Gracz może budowac nawet wtedy kiedy właściciel działki jest offline.
- /d dodaj: Dodaje wybranego gracza do dzialki. Gracz może budowac tylko wtedy, kiedy właściciel jest online.
- /d polacz: Łączy dwie dzialki lub więcej w jedną. (Komenda dla SuperVipów i Vipów.)
- /d ban: Banuje wybranego gracza na działce. Gracz nie może na nią wchodzić.
- /d chat: Włącza czat działki.

- /d zajmij:

- /d info: Wyświetla informacje o dzialce, na której stoimy.

- /d usundzialke: Usuwa działkę. (Nie jesteś już jej właścicielem oraz wszystkie budowle na tej dzialce znikają. W zamian dostajesz 500$.)

- /d wyczyść: Usuwa wszystkie budowle z dzialki. Nadal jesteś jej właścicielem.

- /d wlasciciel: Ustawia nowego właściciela dzialki. Wykonanie tej komendy może być ryzykowne.

- d anuluj: Usuwa danego gracza z statusu zaufanego/dodanego/zbanowanego.

- /d dom (numer): Teleportuje na naszą dzialke.

- /d tp [nick] [numer]: Teleportuje na dzialke wybranego gracza (jeśli ją w ogóle posiada.)

- /d muzyka: Otwiera menu wyboru muzyki działkowej.

- /d biom: Otwiera menu wybierania biomu działkowego.

- /d chat: Włącza czat działki.

- /d biomy: Pokazuje dostępne biomy działkowe.

- /d gps: Ustawia namierzanie kompasem na działke.

- /dzialki: Teleportuje do miejsca, gdzie wytłumaczone są zasady gry na trybie FreeBuild.

Komendy Ogólne

- /msg: Pisze wybraną wiadomość to danego gracza.

- /tpa: Wysyła prośbę o teleportacje do wybranego gracza.

- /mail send [gracz]: Wysyła maila do dowolnego gracza.

- /mail read: Dzięki tej komendzie możesz przeczytać i zobaczyć maile wysłane do Ciebie przez innego gracza.

- /mail clear: Czyści skrzynkę odbiorczą.

- /tpahere [gracz]: Wysyła prosbę o teleportację do siebie dla wybranego gracza (Tylko vip i SuperVip)

- /pomoc: Otwiera menu pomocy serwera.

- /regulamin: Teleportuje do skróconego regulaminu serwera.

- /spawn: Teleportuje na spawn.

- /hub: Teleportuje do wyboru trybu gry.

- /ignoruj [nick]: Ignoruje wybranego gracza na czacie oraz /msg.

- /trade [nick]: Daje propozycje wymiany dla wybranego gracza.

- /odbuguj: Komenda pomagająca odbugowanie się z bloku lub innego miejsca.

- /itemdb: Dzieki temu sprawdzasz ID przedmiotu, który trzymasz w ręku.

- /pay [nick] [kwota]: Wpłaca daną sumę waluty serwerowej dla danego gracza.

Komendy Dla Vip/SuperVip

- /kit vip /kit svip (zależy od rangi): Daje klucz do ruletki, z której mogę wypaść cenne przedmioty.

- /dzien: Ustawia czas dla gracza – w tym wypadku dzień.

- /noc: Ustawia czas dla gracza – w tym wypadku noc.

- feed: Ustawia głód na pełny.

- /heal: Leczy do maksymalnej ilości serc.

- /back: Cofa do miejsca poprzedniej śmierci.

- /enderchest: Otwiera skrzynię endu.

- /craft: Otwiera przenośny crafting table.

- /strefavip: Teleportuje do strefyvip.

- fly: Włącza/wyłącza latanie.

- /hat: Ustawia przedmiot trzymany w ręce.

- /swiezak (tylko dla svipów na 50 dni): Otwiera menu swojego świeżaka.

- /przepal: Przepala itemy w ekwipunku np.: rudę węgla.

- /tartak: Teleportuje na tartak.

Komendy Warpów

- /warps: Wyświetla warpy dostępne na serwerze.

- /warp: Wyświetla menu warpów.

- /jajka: Teleportuje do sklepu z jajkami mobów.

- /sur: Teleportuje na mapę surowcową.

- /farma: Teleportuje na farmę, gdzie w łatwy sposób można pozyskać jedzenie oraz punkty exp’a.

- /kosciol: Teleportuje do Koscioła (Tylko tam można wziąć ślub)

- /lotnisko: Teleportuje na lotnisko, gdzie można zakupić samolot.

- /czolgi: Teleportuje do miejsca, gdzie można zakupić czołg.

- /buty: Teleportuje do sklepu z butami.

- /ubrania: Teleportuje do sklepu z ubraniami.

- /ikea: Teleportuje do miejsca, gdzie możemy uzyskać inspiracje do jakiejś budowli.

- /dekoral: Teleportujem do miejsca, w którym możemy zakupić różne bloki budowlane w różnych kolorach.

- /lidl: Teleportuje do sklepu, w którym możemy zakupić różne artykuły spozywcze, np.: ryby.

- /salon: Teleportuje do salony samochodowego, gdzie za określoną sumę możemy zakupić samochód.

- /motory: Teleportuje do salonu motorowego, gdzie można zakupić motor.

- /miotly: Teleportuje do miejsca, gdzie można zakupić swoją własną miotłę, na której można latać.

To nie są wszystkie warpy dostępne na serwerze, jest to tylko ich mała część.

Komendy Partnerskie

- /partner pomoc: Wyświetla listę pomocy komend związanych z partnerem.

- /partner poslub: Daję propozycje ślubu dla wybranego gracza.

- partner widziany: Sprawdza, kiedy partner/partnerka był ostatnio online na serwerze.

- partner rozwod: Rozwodzi się z partnerem./partnerką.

-/partner tp: Teleportuje do partnera/partnerki.

- /partner prezent: Wysyła prezent dla partnera/partnerki w ostaci przedmiotu trzymanego w ręce.

- partner ulecz [ilosc]: Leczy partnera/partnerkę o wybraną ilość serc.

- /partner chat: Włącza czat partnerski.

- /partner dom: Teleportuje do wspólnego domu.

- /partner ustawdom: Ustawia współny dom.

Komendy Administracji

- /cc: - Czyści czat.

- /adminchat: Włącza czat dla administracji.

- /mute [gracz] [czas] [powod]: Wycisza danego gracza na określony czas.

- /tempban [gracz] [czas] [powód]: Banuje dowolnego gracza na wyznaczony czas (Dostępne dla KidModeratorów+)

- /vanish: Stajesz się niewidoczny (Dostępne dla KidModeratorów+)

- /invsee [gracz]: Otwiera ekwipunek wybranego gracza (Dostępne dla KidModeratorów+)

Bardzo serdecznie dziękuję każdej osobie, która kliknęła w link, by przeczytać moje podanie o Helpera FreeBuild :D

Bardzo przepraszam za wszelkie błędy w podaniu.

Zachowujesz się jak małe dziecko, scamer, łamiesz regulamin dosyć często, lecz nie zawsze otrzymujesz karę, co sam widywałem. Zdania słabe, komendy okej, mam nadzieję, że nie zostanie to przyjęte, bo poziom będzie porównywalny do Wieliczki.. Jeśli rozumiesz o co chodzi. Na nie. 

• Super 1
  • Przykro mi 1

27 minut temu, AdikGaming napisał:

Zachowujesz się jak małe dziecko, scamer, łamiesz regulamin dosyć często, lecz nie zawsze otrzymujesz karę, co sam widywałem. Zdania słabe, komendy okej, mam nadzieję, że nie zostanie to przyjęte, bo poziom będzie porównywalny do Wieliczki.. Jeśli rozumiesz o co chodzi. Na nie. 

Nie rozumiem kiedy według Ciebie zachowuje się jak mało dziecko. Jeśli chodzi o mój wiek to prosiłbym o niewytykanie jego, ponieważ każdy kiedyś był dzieckiem, a niektórzy (w tym ja) są dziećmi. Dziękuję oczywiście za odpowiedź do podania.

Edited by Matix00

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy