Jump to content

[ODRZUCONE] [PODANIE] IvGHuczek1

IvGHuczek1

Recommended Posts

1. Nick: IvGHuczek1

2. Imię: Ksawier
3. Wiek: 13
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Na Crafted.pl gram od około roku.
5. Masz mikrofon i TS3? Tak, mam mikrofon i TS3, lecz nie za bardzo z niego korzystam.
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Nie
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Około 2-4 godziny
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Tak, dostałem 10 punktów za kopiowanie grafik administracji w swoim klubie
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jestem bardzo pomocny, ciągle patrze na czat żeby czasami pomagać graczom. Dużo razy pomogłem już graczom na SkyBlock'u i innych trybach. Jak ktoś będzie w potrzebie to postaram się mu pomóc.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Cześć! Jestem Ksawier, chodzę do 7 klasy podstawówki i lubię informatykę oraz bardzo lubię pieski. Mam nawet jednego, który jest Yorkiem. Gram na Crafted.pl od roku. Zacząłem grę z kuzynem, ponieważ on mi pokazał ten serwer. Bardzo mi się spodobał ten serwer i postanowiłem, że czemu by nie, zostać Helperem jakiegoś trybu.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak, nawet kilka razy, żeby się bardziej zapoznać.
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):
- /w usun: Usuwa gracza ze swojej wyspy i odbiera uprawnienia
- /w zapros nick: Zaprasza gracza do swojej wyspy i może robić co chce (oprócz PVP)
- /w coop nick: Możesz współpracować z VIP'em lub SVIP'em bez zapraszania go na wyspę.
- /report: Zgłasza gracza
- /w wykop nick: Wyrzuca kogoś ze swojej wyspy
- /skup (dokładna informacja) Sprzedaje się, np. Bruk lub drewno, za które dostajesz, np. Bruk - 40$

Edited by IvGHuczek1

Cytat

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Tak, dostałem 10 punktów za kopiowanie grafik administracji w swoim klubie

Eee wcale nie miałeś bana na forum jeszcze kilka dni temu. Kłamanie, minus. 

Komendy - mało i źle. 

Zdania - słabe. 

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy