Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Veskat

VeesK_

Recommended Posts

1. Nick: Veskat

2. Imię: Oskar

3. Wiek: 15

4. Coś o sobie (maksymalnie 5 zdań): Nazywam się Oskar, mam 15 lat. Mieszkam w województwie Łódzkim, a konkretnie w Piotrkowie Trybunalskim. Swoją przygodę z grafiką komputerową zacząłem 2=3 lata temu.  Pasjonuje mnie architektura i grafika komputerowa. W przyszłości chciałbym zostać architektem.

5. Jak długo zajmujesz się grafiką: Od 2-3 lat.

6. Obowiązkowe prace: https://imgur.com/a/QwLz7GV

7. Inne prace: https://imgur.com/a/sCLwazS

Edited by Veskat01
  • Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Przykro mi 2

Prace takie średnie, nie ten poziom, nie jesteś aktywny, zdania to jakiś nieśmieszny żart. Na nie.

Edit: @Veskat01 dodam tylko, że dawanie reakcji "Haha" pod każdym postem na nie (czyli właściwie każdym pod tym podaniem XD) nie jest twoim najlepszym pomysłem XD PS Dzięki za repkę, bo i tak na plus 😘

Edited by AdikGaming
  • Lubię to! 2
  • Super 1
  • Haha 2
  • Zły 1

Na to, że byłeś w administracji, dostałeś się to te zdania są mega słabe. Grafiki są w miarę okej, staż w grafice też dobry, może dodaj jeszcze parę. Jak na razie jestem na takie nautral, może na tak.

1 godzinę temu, afterczlowiek napisał:

to sa zwykle ss z minecrafta z jakimis napisami z painta

Widac ze robiles to w darmowym programie graficznym.

Jestem na nie

Śmieszy mnie twoja wypowiedź osoby nieznającej się na grafice - grafiki były robione w Photoshopie 2020 w paincie to możesz swoje prace na plastykę "tworzyć" 

• Haha 1

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy