__pablovskyy__ Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 siemka, jakiś typ mnie dodał na wyspę myślałem że to normalna teleportacja a on mnie zaprosił abyśmy grali razem i chciałem wrócić na wyspę tylko że przez to ona znikła wydałem na tą wyspę łącznie 6k monet miałem bardzo rozbudowaną wyspę i znikła czy można ją jakoś powrócić bo nie chcę od nowa budować bo znowu co najmniej 6k bym musiał wydać, łącznie 12k a mógłbym na coś innego to wydać. proszę aby mi wróciła wyspa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 nie, nie da się przywrócić wyspy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hokoko321 Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Komendy potwierdzająca na dodanie do wyspy, a o zezwolenie na teleportacje inaczej wyglądają, więc nie wiem jak mogłeś je pomylić, a wyspy nie możesz odzyskać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiaxNoobek Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 wywspy nie odzyskasz, bedzie musial ja niestety odbudowywać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sztiwi Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinigami Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją, skontaktuj się z Administracją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts