Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Pavloos

Guest

Recommended Posts

1. Nick: Pavloos
2. Imię: Paweł
3. Wiek: 13,5
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? : od 2017
5. Masz mikrofon i TS3? : Posiadam
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? : na serwerze crafted.pl, nie
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? : W Weekendy 7h a w dni robocze jakoś 3/5h
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? : zostałem karany mute'ami głównie za przeklinanie ale staram sie już nie dostawać, oraz mam bana na discordzie za przypadkowe wysłanie zaproszenia do administratora
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? : Pomagał bym serwerowi w rozbudowie ale i nie tylko serwerowi bo i też graczą w problemach. Reagował bym natychmiastowo na skargi na forum nie czekając kilku dni. Zgłaszał bym wszystko administracji tego czego helper nie może. Spełniał prośby graczy (ale nie : Daj mi gm1 czy 999999$ ) tylko np. Zrobisz ss? (oczywiście jeśli będę wolny). Szybko odpisywał na problemy graczy nie czekając 3h
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jak już wspominałem mam na imię Paweł i mam 13.5 lat (07). Lubie grać w minecraft a najbardziej na serwerze crafted.pl (to nie żart). Moją pasją jest fotografia i Montaż filmów. Często odpisuje na pytania graczy i użytkowników forum i staram sie im pomóc. Jestem aktualnie w 8 klasie i to jest mój ostatni rok szkolny.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? : Tak 
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera FreeBuild, ale te poniżej są wymagane):
- /d zaufaj: Dodaje gracza do działki, i może on budować kiedy własciciel jest offline
- /d dodaj: Również dodaje gracza do działki, ale nie może budować kiedy własciciel jest offline
- /d polacz: Połącza działki, które posiadasz (np. 2 w 1 lub 4 w 1)
- /d ban: Zablokowywuje Wejście graczowi na dzialce
- /d chat: Włącza czat działkowy

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy