Jump to content

[ODRZUCONE] Podanie o Helper SVE 1.14.4 i 1.15.2

TheRizzler

Recommended Posts

1. Nick:Olekytlolek.
2. Imię:Olek.
3. Wiek: Nie całe 12.
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Od ponad roku.
5. Masz mikrofon i TS3? Mikrofon narazie jest w przesylce A ts3 mam.
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak pełniłem funkcję Moderatora na mniejszym serwerze.
7. Ile łącznie poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera (czas na obydwa serwery)? Załeży od dnia czasami 3-4 a czasami 5-7.
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Byłem raz karany na SVE z mute`m .
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Ponieważ lubię pomagać ludziom dobrze znam ortografię. Nie liczę jak niektórzy żebym miał admina na waszym serwerze żeby się chwalić, nie chcę nawet admina chciałbym tylko pomagać osobom które tego potrzebują. W gry gram ,,4Fun" więc nie będę się złościł i przeklinał na kogoś kto zniszczy mi bazę. Na serwerze bez rangi Helper lub wyższej, pomagam i pomagałem ludziom aby mogli cieszyć się grą na serwerze pomagałem Im znajomością komend na serwerze itp. Kiedy byłbym Helperem (Na nic innego nie liczę wystarczy że będę pomagał ludziom) będę każdemu pomagać jak tylko potrafię mam nadzieję że każdego zarażę miłością do Crafteda ;>. Ogólnię mam nadzieję że mnie przyjmiecię i obiecuję że będę się dobrze sprawował na tym stanowisku.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jestem Olek mam 12 lat w minecrafta gram od 4 lat a na waszym serwerze od ponad roku. W minecraft gram dla zabawy przyjemność sprawia mi pomaganie ludziom i możliwość nauki matematyki! Interesuję się Przyrodą itp. (Np. Biologią) ciekawi mnie ona ponieważ przyroda nie jest jeszcze w pełni odkryta a jest bardzo ciekawa moim ulubionym tematem z niej jest nauka o rybach i wodzie. Mam kota bardzo lubię zwierzęta są bardzo fajne i przemiłe chociaż mój kot to diabeł (Heh) Bardzo go Kocham. Na craftedzie gram z kolegami lub samemu w wolnych chwilach po szkole i przed szkołą muzyczną (To dłuuugie przerwy) ale to już zupełnie inny temat [;
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak.

12. Jesteś świadom tego, że będziesz musiał pełnić obowiązki na dwóch serwerach (dwóch wersjach gry)? Tak jestem tego w pełni świadom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy