Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] micek24h

Micek24h

Recommended Posts

1. Nick: micek24h

2. Imię:Mikołaj
3. Wiek: 13 lat w kwietniu 14
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? od kwietnia 2020r.
5. Masz mikrofon i TS3? mikrofon mam w słuchawkach, a ts'a zainstalowałem dzisiaj
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? niestety nie 
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Myślę że ok 2-3h dziennie
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? niestety tak, byłem karany na serwerze dlatego że kiedyś floodowałem i za bezsensowny /report.
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

Mam nadzieję że mnie przyjmiecie z powodu że: 

1. Bardzo lubię pomagać graczom, pomagam im w różnych pytaniach.

2. Chciałbym pomóc obecnej administracji.

3. Jestem osobą kulturalną, nie wyzywam innych zawsze chce dojść do porozumienia z innymi.

4. Jestem aktywny na serwerze, czasami wpadnę na forum.

5. Chciałbym aby panował spokój na serwerze.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Cześć nazywam się Mikołaj, mam 13lat i mieszkam w Zamościu(woj.Lubelskie).

Bardzo kocham zwierzęta (miałem patyczaki i ryby)

Uczęszczam do szkoły podstawowej w Łabuńkach Drugich do klasy 7.

Bardzo lubię sport, matematykę(na konkursie miałem 18 miejsce w Polsce),interesuję się motoryzacją.

Z j.polskiego miałem 4 jednak ortografię bardzo dobrze znam jednak zdarzają mi się drobne błędy jak każdemu.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak.
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):
- /w usun: Nie ma takiej komendy.
- /w zapros nick: Zaprasza gracza do dołączenia wyspy.
- /w coop nick: Dodaje gracza tymczasowo (mogą używać jej gracze z rangą vip i svip).
- /report: Dzięki tej komendzie możemy zgłosić gracza lub błąd.
- /w wykop nick: Wyrzuca gracza z wyspy(odwiedzającego).
- /skup (dokładna informacja): Dzięki tej komendzie możemy sprzedawać itemy. Otwiera się okno szukamy przedmiotu (są 2 strony) i klikamy środkowym przyciskiem myszy. Występuje również skup vip mogą w nim sprzedawać gracze o randze vip i svip (dostają więcej $)

Godzinę temu, Micek24h napisał:

AdikGaming tyle wymagane

Wymagania to nie wszystko :>. Zdania słabe, komend mało, kary jakieś tam są. Te zdania to w jakiś dziwnych punktach wypisałeś jak w planie wydarzeń XD. Wiek git, nigdy niestety nie widziałem Ciebie na serwerze jak i na czacie.  Jestem na nie.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy