Jump to content

[PRZYJĘTE] [Podanie]Hydroguligan

xHydroo

Recommended Posts

1. Nick: Hydroguligan
2. Imię: Jakub
3. Wiek: 13
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Od maja tego roku.
5. Masz mikrofon i TS3? Oczywiście.
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Niestety nie.
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Około 2-3 godziny.
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Niestety tak,miałem jedengo warna za offtopic.
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?
Moglibyście mnie przyjąć ponieważ,często gram na serwerze.Jeżeli widzę osobę w potrzebie staram się jej jak najszybciej pomóc.Gdy widzę gracza który łamie regulamin upominam go jak notorycznie to robi pisze skargę.Nie lubię wchodzić w kłótnie bądź się kłócić,zawsze próbuje  uspokoić sytuację. Myślę że był bym pomocnym i miłym helperem.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Cześć,jak pisałem nazywam się Jakub oraz mam 13 lat.Jestem osobą miłą,pomocną i kulturalną,bardzo nie lubię kłótni.Jednym z kilku moich zainteresowań jest sport,głównie interesuję się piłką nożną.Kiedyś byłem w drużynie piłkarskiej niestety, drużyna się rozpadła.Kocham zwierzątka w szczególności kotki,sam mam jednego kotka nazywa się on Magister. 
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak.
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera ToxicOcean, ale te poniżej są wymagane):

KOMENDY WYMAGANE

- /w ban <nick> - blokuje gracza na naszej wyspie. 

- /w lider <nick> -przekazuje lidera danej osobie (osoba musi być w naszej drużynie) 

- /w reset - resetuje naszą wyspe oraz usuwa nam itemy z eq.Tego działania nie można cofnąć

- /w coop <nick>- Tymczasowo dodaje danego gracza do naszej wyspy.Aby anulować to działanie należy wpisać /w uncoop <Nick> lub wyjść z trybu. Komenda ta jest dostępna wyłącznie dla rangi VIP i SVIP

- /w wartosc - Pokazuje wartość trzymanego w łapce bloku .

- /w usun - takowa komenda nie istnieje

- /pomoc wymiana - ukazuje się  nam informacja w której jest napisane jak używać komendę /wymiana nick

- /pomoc tabliczki - wyświetla się nam na czacie instrukcja dotycząca stworzenia własnego sklepu bądź skupu 

- /pomoc dropy (dokładny opis) - pokazuje nam od którego poziomu wyspy są dane szanse na rude np.od 3lvl pojawiają się nam rudy złota

KOMENDY WYSPY

/w - Tworzy  wyspę na którą możemy się teleportować również tą komendą

/w top - Pokazuje 10 wysp z największym poziomem

/w ustawdom - Ustawia miejsce w które się teleportujemy po użyciu komendy /w

/w poziom  - na czacie wyświetla się nasz aktualny poziom wyspy.Można go zdobywać budując również da się go tracić po przez umieranie (tylko śmierci lidera się liczą), niszczenie bloków

/w zapros <nick> - zaprasza osobę do naszej wyspy (jeżeli zaakceptuję będzie mogła budować, niszczyć, otwierać skrzynie i nie tylko) 

/w wyrzuc <nick> - wyrzuca gracza z naszej drużyny oraz wyspy

/w wykop <nick> - ta komenda umożliwia nam wyrzucenia odwiedzającego (nie osobę dodaną). Gracz może odwiedzić ponownie wyspę

/w drużyna - pokazuje osoby dodane do wyspe

/w tp <nick> - za pomocą tej komendy możemy teleportować się na wyspe danego gracza.Musi on posiadać tabliczkę [WITAJ]

/w biom - tą komendą możemy zmienić biom wyspy np.z lodowego na pustynny

/w menu - wyświetla się nam menu naszej wyspy

/w zadania - pokazują się nam zadania które mamy wykonane bądź niewykonane

/w akceptuj - akceptujemy zaproszenie do wyspy od innego gracza 

KOMENDY OGÓLNE

/sklep - teleportujemy się do sklepu

/sklepy - otwiera nam się okienko w

którym są pokazane różne sklepy

/skup - teleportuje nas do skupu w którym możemy sprzedawać różne itemki za które otrzymujemy pieniądze. 

/konto - wyświetla się nam wiadomość na czacie w której jest napisana ilość pieniędzy które posiadamy

/wymiana <nick> -wysyłamy prośbę wymiany  do danego gracza 

/tpa <nick> - wysyła prośbę teleportacji do wybranej osoby

/tpaccept - akceptuje prośbę teleportacji danego  gracza do nas

/warpy -wyświetla się nam lista istniejących warpów po wpisaniu komendy np. /warp ladowisko teleportuje nas w to miejsce

/zaplac <nick> <kwota> - ta komenda umożliwia nam przekazanie danemu graczowi daną ilość naszych pieniędzy

KOMENDY VIP i SVIP

/fly- umożliwia nam latanie (komenda dostępna tylko dla SVIP) 

/feed - uzupełnia nam punkty głodu 

/ulecz - zdejmuje z nas efekty oraz otrzymujemy wszystkie serduszka

/strefavip - teleportuje nas do strefy VIP w której możemy kupić np.elytrę również jest tam enchanting table, kowadła i farma

/farma - zostajemy teleportowani na farmę, znajdują się tam różne zwierzęta z których możemy pozyskiwać XP, jedzenie oraz różne itemy np.wełne

/ec - po wpisaniu tej komendy otwieramy przenośny  enderchest

Edited by Hydroguligan
Poprawa kilku błędów i literówek
  • Super 8

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy