ParkerPL2K Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Pytanie mam bardziej do administracji. A mianowicie DZIELILEM IP z moimi bracmi (bylo to zglaszane w ,,DZIELENIE IP'' kiedyś), lecz nie chodzi o to. Chodzi mi o to, że konto , na którym grałem na serwerze jest NON-PREMIUM. Postanowiłem sobie powrocić do grania na serwerze, tylko że już na koncie z premką bo sobie kupiłem, lecz nie mogę, ponieważ jest ,,limit zarejestrowanych kont'', bo tak jak wspomniałem dzieliłem też IP z braćmi. Czy mogę coś z tym zrobić? Czy można jakoś zarejestrować mi to konto, jakiś admin czy coś? (jeśli się tak da i jest to możliwe). Bardzo proszę o odpowiedź Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinigami Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Napisz do któregoś z administratorów (SytryCartwright/Rommel/Kasistar) w wiadomości prywatnej, opisz problem i napisz swój nick. Pamiętaj by dodać dowody na to, że konto należy do Ciebie. Tu masz poradnik jak napisać wiadomość prywatną gdybyś miał z nią jakiś problem: https://crafted.pl/topic/20747-jak-napisać-prywatną-wiadomość-na-forum/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinigami Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinigami Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją, skontaktuj się z Administracją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts