Myszka111 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Wątek pod którym można wstawiać zgłoszenia (ze wzoru z podpiętego wątku). Prosimy zapoznać się z zasadami. zgłoszenia można wstawiać do 30.10.2020r. godz. 18.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrius360 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 1. Nick: Piotrus360 2. Czy ktoś pomagał w budowie (jak tak to ile osób): Osoba pomaga mi jedna. 3. Czy budowle są własnego autorstwa?: budowle robimy autorskie(jedna wzorowana na piaskowej świątyni z minecraft. Jak coś wyspa jest w budowie. Budujemy z kolegą rezerwat przyrody i codziennie zbieramy materiały Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOZA_9 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 1. Nick: ZOZA_9 2. Czy ktoś pomagał w budowie (jak tak to ile osób): Głównym architektem wyspy jest RevArchitekt to są jego budowle, ja tylko przynoszę materiały. 3. Czy budowle są własnego autorstwa?: Wszystkie po za jedną są własnego autorstwa, każda zawiera element własny. Zapraszamy w odwiedziny przez /tpa ZOZA_9 lub RevArchitekt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myszka111 Posted November 1, 2020 Author Share Posted November 1, 2020 Bardzo dziękuję wszystkim uczestnikom za udział i tym samym mam przyjemność ogłosić, że zwyciężczynią zostaje @ZOZA_9. Gratuluję i pragnę ogłosić tym samym koniec tego konkursu, może kiedyś powrócą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts