Jump to content

[ODRZUCONE] [skarga] Arkanser

Guest

Recommended Posts

1. Twój nick:York1337
2. Nick oskarżonego:Arkanser
3. Data zdarzenia:Niewiem niedawno
4. Wyjaśnienie: JrTechnik Faworyzuje Gracza Stunterr Jak? Czy wybudowanie świątyni poprzez @Stunter jest adekwatne do tego co on robi mianowicie. 
Gdy Nasz Technik Zobaczył jak to nasz Gracz Się postarał dał bodajże 1dyną na serwerze swoją głowe Oraz unikatowy Podpis czy to jest Fer w stosunku Do graczy?
Czyli ja też gdy wybuduje Świątynie To @Kasistar przyleci Swoim Chinokiem i Da mi swój Strój {Głowe itd} oraz Podpis.
Wydaje Mi się że nie. Prosze o zdegradowanie Tego osobnika bądź Zabranie @Stunter itemów które dostał od @Arkanser. dodam że ssy nie są moje <3
5. Dowody: 

2020-10-02_19.23.02.png

2020-10-02_19.22.51.png

2020-10-02_19.22.48.png

XDDD widzę że zaczyna szczypać dupcia, Arkanser ma prawo do tego, by zarządzać swoimi podpisami/główkami więc nie wiem o co chodzi. Dodatkowo nie znasz całej sytuacji ale jak to york musi się wypowiedzieć i zrobić z siebie debila w każdej sytuacji. Jak dla mnie skarga śmiechu warta XDD

Zapytam jeszcze o datę tych screenów kiedy zostały one zrobione

Edited by Stunter
  • Lubię to! 2
  • Super 1

Przyznam szczerze, że się uśmiałem.
Mam prawo dać każdemu swój podpis, swoją głowę - jeżeli chcę.
Każdy członek administracji posiadający swój podpis - może go przekazać każdemu.
Nie jest to żadna "faworyzacja".

Cytat

jest Fer w stosunku Do graczy?

Jeszcze jak!
Mogę przekazać każdemu swój podpis - kilka (może nawet kilkanaście) osób ma go na omawianym trybie.
Nie widzę żadnych podstaw do pisania z tego powodu skargi.

• Super 5

Dodam jeszcze że bardzo ciekawym sposobem te screeny zostały zrobione przez ciebie/osobę od której je "dostałeś". Po pobraniu tych zdjęć widać po nazwie, że zostały one zrobione 3 minuty przed wrzuceniem twojej skargi. Ciekawi mnie jaki to sposób jeśli na mojej działce wszyscy są zbanowani, a ja sam mam bana i nie mam jak tego zmienić ;)

• Lubię to! 1
  • Wow 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy