Jump to content

[ODRZUCONE] [Skarga] makapaka21

Guest

Recommended Posts

1. Twój nick: Fruziaa

2. Nick oskarżonego: makapaka21

3. Data zdarzenia: Zdarzenie miało miejsce dnia dzisiejszego, czyli 3 października.

4. Wyjaśnienie: Oskarżony przeze mnie gracz w dniu dzisiejszym napisał na czacie wiadomość nawiązującą w dużym stopniu do moich danych osobowych, a konkretnie nazwiska. Co prawda samo nazwisko nie było zawarte w treści wiadomości, lecz było to słowo z jego rodziny wyrazów. Osoby znające je po przeczytaniu takiej wiadomości na pewno domyśliłyby się jaki jest jej kontekst, stąd też uważam że pisanie tego typu zdań na serwerze publicznym nie jest na miejscu i powinno być ukarane, gdyż wywołało to we mnie naprawdę silną złość. Dodatkowo jest w administracji grupa osób znających moje nazwisko, więc może to potrafi w łatwiejszym zrozumieniu oraz rozpatrzeniu skargi.

5. Dowody: Dowody mogę wysłać osobie rozpatrzającej skargę w wiadomości prywatnej, ponieważ nie chcę publicznie publikować zrzutu ekranu z tą wiadomością. Ewentualnie mogę zaproponować sprawdzenie logów serwera z dnia dzisiejszego, dokładniej godziny 13:47. Na screen'ie będzie można zauważyć również inne wiadomości kierowane do mnie, a także wzmiankę o Goldziku, co może utwierdzić w przekonaniu, że ci gracze chcieli zrobić mi na złość. Wiadomości oczywiście zostały napisane w sarkastyczny sposób.

Post scriptum. Dircioch, jeśli to czytasz a domyślam się że tak jest, na przyszłość proszę o nie wprowadzanie mnie w błąd. Na moje zgłoszenie sytuacji odpisałeś mi cyt. "done" co dało mi do zrozumienia że gracz został ukarany (w moim przekonaniu że kara została nadana w sposób niewidoczny dla graczy na moją prośbę). No bo trochę nie fajne uczucie jak kilka godzin później okazuje się, że gracz jednak nie jest ukarany.

Napisałeś zdanie wyrwane z kontekstu stąd też moja pewność że było to w odwołaniu do mojego nazwiska, które zostało wam rozpowszechnione przez pewnego idiotę, który okazał się fałszywym dupkiem. Domyślam się co pomyślą wszyscy którzy to czytają więc odpowiem na Wasze pytanie - nie, nie chodzi o Goldzika. Ci co wiedzą to wiedzą, a ci co nie wiedzą - to się nie dowiedzą. 🙂

Pozwól na to, by skargę rozpatrzył ktoś inny niż dircioch który już sporo tutaj namieszał oraz by miało to miejsce na forum, a nie podczas prywatnej konwersacji.

Edited by Guest

Napisałam już coś o tym w wiadomości wyżej, przeczytaj ją sobie jeszcze raz. A Twojej konwersacji z Dirciochem nie można nazwać rozpatrzeniem skargi, jeżeli On ma ochotę to zrobić to niech zrobi to na forum.

Otrzymałem dowód na PW. Stwierdzam że oskarżony nie złamał regulaminu, a dircioch nie popełnił żadnego błędu odpowiadając na pytanie - większość osób online nie znała twojego nazwiska, a nie mogę ukarać za użycie normalnego słowa, które do niego nawiązuje. Skargę odrzucam i dodam, że nie warto się przejmować takimi zaczepkami

1VnvXVQ.png

• Lubię to! 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy